Mérnöki

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mérnöki

International Accelerator

College of Engineering

A College of Engineering elismert akadémiai kiválóság graduális és posztgraduális programok hat egyetemi szervezeti egységek: Department of Biomérnöki, vegyészmérnök, a polgári és Materials Engineering, Computer Science, Villamosmérnöki és Informatikai Műszaki, valamint mechanikus és ipari technika.

Mi vagyunk az egyetlen nyilvános kutatóegyetemi nyújtó mérnöki oktatás a City of Chicago, mi is elkötelezett e cél. Mottónk a College of Engineering célja, hogy "Hozzáférés a Kiválóság és Siker" A College of Engineering beiratkozott 2955 egyetemi hallgatók, 1006 mester és 489 PhD hallgatók őszén 2015. A College of Engineering 143 kar köztük 31 nő. Karunk a legmagasabb minőséget. Ezen kívül 83 Karunk a Fellows társadalmak, mint például az IEEE, az ACM, ASME, AAAS, és ASCE, és 30-National Science Foundation karrier vagy elnöki Fiatal Kutatók díjazottakat.

A kutatási programok a College of Engineering már gyorsan növekszik az elmúlt években, és zajlanak a 6. osztályok és 8 interdiszciplináris központokban. Kutatási kiadások összesen $ 21,5 millió 2015. Közben 2015-16, már több mint 172 támogatott projektek összesen 74.000.000 $. Karunk részt vesznek az interdiszciplináris kutatások területén a bio-technológia, a nanotechnológia, az információs technológia és az infrastruktúra és az energia / környezeti technológia. Megértjük, hogy szükség van a mérnökök és a technológiai fejlődés. Ígérjük, hogy diákjaink egy izgalmas oktatási, amely felkészíti őket az új technológiák és hogy rugalmas és hajlékony a gyorsan változó világban.

A College kifejlesztett egy stratégiai terv részletes célkitűzéseket és cselekvési terveket, mit akarunk csinálni a következő területeken: kar, a diákok, a személyzet, a tanterv, a kutatás, a vállalati kapcsolatok, alumni kapcsolatok, hallgatói karrier elhelyezése, valamint a nemzeti rangsorban. Látni fogja, mi nagyságát, növelve a kutatási tevékenységet és finanszírozást, és a stílus az oktatás bővítjük interdiszciplináris kutatás és integrálja a vállalati kapcsolatok hallgatói szakmai és karrier elhelyezése olyan módon nem látott más intézményekben. Én nagyon izgatott a óriási lehetőségeket a testület a közeljövőben.

Folyamatosan javuló graduális és posztgraduális oktatási tevékenységek és a támogatási programok és a bioszféra kutatási létesítmények és laboratóriumok.

A 23,000+ öregdiákok és a barátok is részt vehetnek a mérnöki Alumni Egyesület tevékenységét, és ossza meg tapasztalatait, és aggodalomra ad okot.

Alapértékei

  • A legnagyobb hatást a társadalomra oktatása a diákok.
  • A változatos egyetemi kivételes hely mind oktatása diákok és kutatások végzése.
  • A kutatóegyetemi kiemelkedő helyet kap egy mérnöki oktatás.
  • Oktatási és kutatási programok javítania kell az urbanizált világban élünk.

Küldetés

Küldetésünk hozzáférés Kiválóság és Siker, hogy a hallgatók, és különösen rosszul diákok, kiváló mérnöki oktatás, hogy felkészítse őket az értelmes munkát és sikeres a globális munkaerő.

Továbbá, mi:

  • Oktatása és képzése a tanulókat a pályára innováció és a vezetés
  • Kibontása mérnöki tudás révén kiválóság eredeti kutatási
  • Fejleszteni kell a helyi partnerségek előre a technológiai szektor Chicago és Illinois
  • A kritikus szakértelemmel mérnöki kapcsolatos kérdések Chicago és Illinois
  • Is igen jelentős gazdasági hajtóerő a Chicago és Illinois
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt