Mérnöki technológiai fokozatok

Általános információk

Program leírás

A SWOSU-nál szerezzen mérnöki tudományt

Üdvözöljük a SWOSU Műszaki Technológiai Tanszékén, ahol nagyszerű oktatást biztosítunk a diákjainknak, akik felkészítik őket az ipar technikai munkájára.

Jelentkezz most

Műszaki Technológia Fokozat

  • Bachelor of Science fokozat a mérnöki technikában, opció a gyártástechnikai technológiával
  • Bachelor of Science fokozat a mérnöki technológia, egy opció Computer Electronics Engineering Technology
  • Bachelor of Science fokozat a mérnöki technológiában, egy lehetőség a környezetvédelmi mérnöki technológia
  • Az ipari technológia Bachelor of Science fokozat az elektronikai technológia és a gyártási technológia lehetőségeivel

Miért van a SWOSU a mérnöki technológia helyszíne?

A Műszaki Technológia Tanszék ösztönzi a gyakorlati tanulást ipari alapú laborjainkon. Diákjaink számára lehetőséget kínál arra, hogy sok különböző anyaggal dolgozzanak és elemezzenek. Diákjaink különböző projekteket terveznek és építenek az idejük alatt a SWOSU-nál.

Kínálunk két diákszervezetet, a Gyártástervezők Társaságát és a Női Mérnökök Társaságát. Mi is versenyben állunk a NASA Human Exploration Rover Challenge-ben, és otthont adunk az Első Tech Robotics Challenge-nek.

Akkreditáció

A SWOSU Műszaki Technológiai Tanszéket két akkreditáló testület ismerte el.

  • A mérnöki technológiai fokozat gyártási opcióját az ABET Műszaki Technológiai Akkreditációs Bizottsága (ETAC) akkreditálja.
  • Az Ipari Technológia fokozatot a Technology, Management and Applied Engineering (ATMAE) akkreditálja,

Karrier

A karrierlehetőségek számos területen tanulnak. A legutóbbi elhelyezés aránya az érettségi után magas volt. A diplomások versenyképes fizetést kapnak. A közelmúltban végzett diplomások belépési pozíciói például a gyártást végző mérnöki, gyártástechnológus, minőségbiztosítási mérnök, helyszíni mérnök, folyamatos fejlesztő technikus, gyártásfelügyelő, gyártáselemző, tervező-ütemező, szakképzett villamos és gépésztechnikus, valamint projektmenedzser.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends.

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends. Kevesebb