Mérnöki fizika (Ingegneria Fisica)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Kérjük, vegye figyelembe: ezt a programot teljes egészében olasz nyelven tanítják.

The H-FARM campus

A mérnöki fizika tanfolyam célja egy modern és szakmailag kozmopolita mérnökök osztályának oktatása , akik képesek megoldani a fejlett technológiával kapcsolatos kérdéseket, függetlenül attól, hogy kapcsolódnak-e energiához, anyaghoz, informatikához, biomedicinához vagy „kvantumszámításhoz”.

A KARJÁT ELHELYEZÉSE

A fizikamérnök egy sok képzettségű szakember, aki két tudományterületen ötvözi a szakértelmet: a tudomány alapjaiban és a mérnöki gyakorlatban.

A fizikus mérnököket arra képezik ki, hogy alkalmazkodjanak a folyamatos technológiai fejlődés alatt álló helyzetekhez és az úgynevezett komplexitástudományok, például az idegtudomány vagy a kvantumfizika megjelenéséhez. A fizikai mérnökök számára karrierlehetőségek széles skálája kínálkozik.

139584_48320683476_a14718b609_h.jpgGyere diplomázni a Piazza San Marco-ra velünk!

A program végzősei képesek lesznek minden technológiailag fejlett ágazatban dolgozni, mind a termelés (anyagok, nanotechnológia, biomedicina), mind a feldolgozás (numerikus modellezés, többváltozós rendszerek, kiberbiztonság) területén. Olaszországban és külföldön egyaránt van kilátás a diplomásokra.

Számos fizikai mérnök is a technológiai induló vállalkozók alapítójává válik: a legszembetűnőbb példák a Skype és a Spotify.

139713_30203245742_c0d2a71ba7_k.jpgTudományos campusunk - Mestre, Velence

Belépési követelmények és befogadás

  • A mérnöki fizika szakra korlátozott a felvételi lehetőség, és elvárják a jelentkezőktől, hogy végezzenek egy tesztet, amely a megfelelő kezdeti felkészülés birtoklása mellett hozzáférést biztosít a felvételi listához: a regisztrációt a rendelkezésre álló helyek feltételezik.
  • A módszerekről és a beiratkozásról, a kiválasztásról és az érettségiről szóló összes konkrét információ megtalálható a hivatalos honlapon található pályázati felhívásban.
  • Igazolt B1 szintű angol nyelvtudás szükséges.

AZ ALKALMAZÁSHOZ, LÁTOGASSA MEG AZ ONLINE ALKALMAZÁSI PLATFORMunkat APPLY.UNIVE.IT !

140963_24020230683_ebb454302e_h.jpgAz egyik diákkönyvtárunk

DÍJAK ÉS FINANSZÍROZÁS

Nemzetiségétől függően a díjak 700 és 2100 euró között mozognak. Ha tudni szeretné, mennyi lenne a díja, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A magas szintű nemzetközi hallgatók számára a Ca 'Foscari a következőket kínálja:

  • megújítható díjmentesség
  • egyszeri 5000 eurós ösztöndíjak

A regionális kormány pénzügyi támogatást nyújt az alacsony jövedelmű családok nemzetközi hallgatói számára is.

A SZEMÉLYI TAPASZTALAT

Az élet a Ca 'Foscari-nél mind az egyetem, mind maguk a hallgatók által szervezett tevékenységek és események széles skálájának köszönhetően kifizetődő és ösztönző. Bekapcsolódhat hallgatói klubokba és sportokba, valamint kihasználhatja mindazt, amit maga a város kínál, a nemzetközi kulturális eseményektől kezdve a világ legszebb művészetéig és építészetéig. Ráadásul, ha Velence történelmi központjában szeretne élni, akkor biztosan élvezni fogja a helyi és fenntartható életet annak köszönhetően, hogy a távolságok kezelhetők, és nincsenek autók vagy forgalom, amivel versenyezhetnének.

A bennfentes nézőpontjának megismerése érdekében miért ne foglalna online csevegést egy jelenlegi nemzetközi hallgatóval?

Ügyeljen arra is, hogy nézze meg a @studentlifeinvenice nemzetközi hallgatói Instagram-fiókunkat, ahol egy ablak nyílik a Ca 'Foscari életére!

Ca' Foscari main building - grand CanalCa 'Foscari főépület

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and manage ... Tovább

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and management, modern languages, the humanities and the sciences. Globally, the QS World University Rankings place Ca’ Foscari among the top 100 universities for Modern Languages, the top 150 for History, the best 200 for Linguistics and Geography, and the top 250 for Economics and Econometrics as well as Accounting and Finance. Kevesebb
Velence , Velence , Velence , Velence , Velence , Treviso , Roncade + 6 Több Kevesebb