Légközlekedési mérnökség

University of Central Florida

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Légközlekedési mérnökség

University of Central Florida

Légközlekedési mérnökség

Az Aerospace Engineering alapképzés által akkreditált Műszaki Akkreditációs Bizottság www.abet.org.

Az Aerospace Engineering program készül diplomások, hogy tudomásuk van, amely a légiforgalmi mérnöki, és néhány témák űrhajózási technika. A program felkészíti a diplomások, hogy tervezési kompetencia magában foglalja az integráció a légiforgalmi vagy űrhajózási témákban.

A hallgatók a MAE bőséges lehetőséget szakmai és szövetkezetek a nagyvárosi terület, a vállalatok, mint a Boeing, a Lockheed Martin, a Mitsubishi energiatermelés, és a Siemens. Bár a képzési programok nem igényelnek szakmai vagy szövetkezetek találkozni érettségi követelmények, a jó százalékban a diákok élvezik a lehetőséget, hogy részt vegyenek ezek a tapasztalatok.

Diákjaink is élvezik a lehetőséget, hogy részt vegyenek a kar által finanszírozott kutatási, egyre a gyakorlati tapasztalat a laboratóriumi, amely megerősíti a tudományos alapot, és fokozzák a személyes tapasztalataikra alapozva. Sok egyetemi hallgatók már felismerték az egyetemen, mind nemzeti szinten a kutatási, publikációk és konferencia részvétel.

A MAE diákok nagyon aktív kívüli tevékenységekben, tagság révén hallgatói szervezetek és klubok, mint például American Institute of Légügyi és Űrhajózási (AIAA).

Felvételi követelmények

 • A diákok akarnak nyilatkozni a súlyos mérnöki fegyelem kell jó tanulmányi állt, és kell egy "C" (2,0), vagy jobb mind a következő tanfolyamokat, vagy ezekkel egyenértékű: MAC 2311C, MAC 2312, PHY 2048C és CHM 2045C vagy CHS 1440.
 • A diákok akarnak nyilatkozni a súlyos mérnöki fegyelem kell töltenie a változás jelentős kivonulása után határidő a kifejezés befejezése a végső függőben előfeltétele természetesen (ka) t.

Fokozat követelményei

 • Nincs

tanácsadás Notes

 • Kettős Diploma / Double Major felsorolt ​​követelmények alapján főiskolai részben a katalógusban.

Karrier és tanulmányi tanácsadás

 • Az osztály előírja, hogy minden diák a programot, hogy megfeleljen a kari tag tanácsadás karrier és a tudományos problémák. Ezek a kurzusok kell venni egymás alatt a 3. és 4. évben.
  • EAS 3990 Aerospace Karrier és Academic Kar Tanácsadás I 0 óra
  • EAS 4991 Aerospace Karrier és Academic Kar Tanácsadás II 0 óra

Transfer Notes

 • Tanfolyamok vett Florida College Rendszer intézmények nem helyettesíthetik felső osztály tanfolyamok, kivéve, ha része egy csuklós pre-engineering szak.
 • Tanfolyamok át kell vizsgálták egyenértékűség hitel. A hallgató az összes alátámasztó információt az ő / petíciós ezt az értékelést.
 • EGS 1006C és 1007C EGN szükséges tanfolyamokat bejövő elsőéves hallgatók csak. A két óra hitel az ilyen tanfolyamok lesznek helyette jóváhagyott Aerospace Engineering választható az átviteli diákok.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Orlando, Florida
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Orlando, Florida
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt