Légiforgalmi karbantartás

Általános információk

Program leírás

A Kansas State Polytechnic karbantartás-menedzsment programja olyan diákokat hoz létre, akik a légiközlekedési ágazat vezetőjévé válnak a repülés terén olyan területeken, mint a fejlett repülésbiztonsági rendszerek, az utángyártás és az üzleti értékesítés, a biztonság és a minőség. A program egy gyakorlati tanulási környezetet és egy laboratóriumi beállítást alkalmaz, amely a repüléstechnika és -technológia alkalmazásával foglalkozik azzal, hogy megértette, hogyan kell a különböző típusú repülőgépeket és meghajtási rendszereket kiszolgálni, támogatni, ellenőrizni, karbantartani és üzemeltetni.

Akadémiai tananyag

Repülési Karbantartás Kezelése Bachelor Degree

A tudomány főiskolai diplomáját a karbantartó szakember számára tervezték, amelynek jövőbeli célja a vezetői pozíció. Ez magában foglalná az üzletvezetőt, vezető technikusot és más felügyeleti pozíciókat. A további tanfolyamok a hallgatói hátteret biztosítják a légiforgalmi karbantartási területen a vezetői szerepeknek. Az emberek készségeinek és kommunikációjának, mind a szóbeli, mind az írott nyelvtanfolyamok javulnak. További matematikai készségeket, valamint számítógépes ismereteket fejlesztenek ki. A karbantartási területen két további speciális terület található: a légi járművek alkatrészeinek és repülőgépeinek roncsolásmentes vizsgálata, valamint a fejlettebb kompozitok használata nagyobb közlekedési kategóriájú repülőgépeken. Ez a fokozat erős eszköze lenne a légiközlekedési ágazatban foglalkoztatást kereső karbantartó szakembernek.

A légi közlekedés karbantartása (pdf)

Koncentrációs területek

A légiközlekedés-karbantartási menedzsment fokozattal olyan területekre lehet koncentrálni, mint a repülésbiztonság, az avionikus rendszerek, a kompozit szerkezetek, a magánpilóták, az üzleti és irányítási műveletek vagy az űrkutatások gyártása. Tudjon meg többet a lehetséges munkalehetőségekről ezen a területen.

Koncentrációs területek (pdf)

Sárkány

A 4 éves alapképzés részeként a diákok olyan kurzusokat fognak tartani, amelyeket a 147. rész (Aviation Maintenance Technician Schools) a Szövetségi Légiközlekedési Hatóság jóváhagyott, hogy jelöltek legyenek az Airframe és a Powerplant Maintenance Technician minősítésekhez. A tananyag ezen részének sikeres befejezése után a hallgatónak kitöltési bizonyítványt kap, amely felhatalmazza őket arra, hogy az FAA írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgáit vegyék. Miután az A

Repülési bizonyítványok (pdf)

Karrier

A Kansas State Polytechnic légiközlekedés-karbantartási programja olyan diákokat hoz létre, akik a légiközlekedési ágazat vezető szereplőivé válnak a következő területeken:

 • fejlett repülésbiztonsági rendszerek,
 • az aftermarket és az üzleti értékesítés,
 • biztonság és minőség.

A program egy gyakorlati tanulási környezetet és egy laboratóriumi beállítást alkalmaz, amely a repüléstechnika és -technológia alkalmazásával foglalkozik azzal, hogy megértette, hogyan kell a különböző típusú repülőgépeket és meghajtási rendszereket kiszolgálni, támogatni, ellenőrizni, karbantartani és üzemeltetni.

Az űrkutatási vállalatok olyan diplomásokat keresnek, akik kompetensek, önálló vállalkozók, jó vezetők és nagyszerű hozzáállás. Kansas államban végzős hallgatók mindezek, és így tovább.

A diplomásoknak lehetőségük lesz az értelmes és kifizetődő karrierekre az egész repülőgép-ipar egész spektrumán keresztül. Konkrét tanterv A koncentrációs területek lehetővé teszik a diákok számára, hogy demonstrálják a tudást és a készségtudást az aerospace ipar meghatározott szegmenseihez igazítva. Ezek a szegmensek tartalmazzák

 • Repülőgép
 • Aftermarket Sustainment Programok és
 • Aftermarket Business.

Amikor a diplomások bizonyítják, hogy jelentős munkát a munkáltatók, akkor látni fogja a koncentrációs területek, amelyek magukban foglalják a vezetés, a program menedzsment, a biztonság, a minőség, az üzleti és technikai műveletek. Nagy hatással lesz rá a Kansas állam diplomások, akik a FAA A bevételének megszerzésével megalapozták a technikai mandátumukat

Repülőgép-karbantartási menedzsment fokozattal koncentrálhat olyan területeken, mint például

 • repülésbiztonság,
 • avionikus rendszerek,
 • kompozit szerkezetek,
 • magán pilóta,
 • üzleti és irányítási műveletek vagy
 • repülőgépgyártás.

További információ a lehetséges munkalehetőségekről

Koncentrációs területek (pdf)

Tekintsd meg a career.com- at a really.com webhelyen .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Kevesebb