Kommunikációs alapképzés a stratégiai kommunikációban

Általános információk

Program leírás

128527_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Ebben a kurzusban valódi ügyfelekkel fog dolgozni valódi kampányokon, amellyel a digitális korban a professzionális kommunikáció széles skáláját fejlesztheti. Létrehoz és készít tartalmat, kezeli a közösségi médiát, valamint fejleszti a közkapcsolati és kommunikációs stratégiákat.

Fejleszteni fogja a digitális és a hagyományos kommunikációs készségeket, és megtanulja azokat alkalmazni különféle kontextusokban, az internetes kommunikációtól kezdve a kreatív termelésig és akár a médiaig.

A végső évre összehozza mindazt, amit az egész végzettség során megtanult, és egy igazi ügyféllel folytatott munkát, majd a stratégiák fejlesztésében, az ügyfelek menedzsmentében, a program kutatásában, a tervezés megtervezésében és az értékelésben való készségeket alkalmazza.

Tandíj:

172 200 AED (áfával együtt)

Időtartam:

3 év a gyorsulás lehetőségével (6 trimeszter)

Képesítés:

Bachelor of Communication

Ajánlott dupla őrnagy

  • Újságírás

Szakmai felismerés

Ez a tanfolyam az Ausztrál Közönségkapcsolat Intézet (PRIA) akkreditációs követelményeivel összhangban került kialakításra. Úgy tervezték, hogy az iparral konzultálva megfeleljenek a digitális kommunikációs környezet változó igényeinek.

Karrierlehetőségek

  • Social Media Manager vagy Media Advisor
  • PR-tisztviselő vagy menedzser
  • Stratégiai kommunikációs menedzser
  • Szponzorálás és adománygyűjtés koordinátora
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals a ... Tovább

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals across a range of industries. All courses follow the same academic requirements as the courses offered in Australia, taught by highly qualified international lecturers. The degrees awarded are issued from Australia and are exactly the same as the ones conferred on campus in Australia. Kevesebb