Kommunikációs és PR

Általános információk

Program leírás

Ezzel a programmal a Danubius Egyetem felkészíti az ország keleti és délkeleti régióiban dolgozó szakemberek, kutatók és vezetők felkészítését, részt vesznek a vitákban és a társadalmi projektekben, egy új fejlesztési keret kialakításában egy európai kontextus.

Az új terület ezen főbb elemeinek megválaszolása érdekében a diákjaink által, a szakterületen rendkívül kompetens tanárokon keresztül kínált tananyag összhangban van mindazokkal, amelyek ma nemzeti és nemzetközi szinten zajlanak, ami ilyen jellegű posztgraduális diploma elismert, átutalható kreditek, bárhol a világon.

Azok a szakmai kompetenciák, amelyeket a hallgatók a diploma megszerzése után szerezhetnek:

  • A kommunikációs tudomány területén a speciális nyelv, módszertanok és tudás azonosítása és használata
  • Új információs és kommunikációs technológiák (NICT)
  • Stratégiai, kommunikációs módszerek és technikák azonosítása és használata a PR-folyamatokban
  • A PR-termékek elérése és népszerűsítése
  • Speciális segítség a válságkommunikáció kezelésében és / vagy a kommunikációs konfliktusok közvetítésében

A program keretében vizsgált tantárgyak közül néhány: Crisis kommunikáció, Nemzetközi PR, Regionális PR, Közönségtudományi anyagok szerkesztése, Alkalmazott szemiotika, Kommunikációs jog, A kultúra filozófiája, Kommunikáció és a nyilvános kapcsolatok a politikai szervezetekben.

A tanulmányi tanfolyam magában foglalja a szakirányú gyakorlatok szakaszait a második tanév alatt, 4 hét, és 120 órát összegez a második félév végén.

Pályakezdő alapképzésben lehet hordozók, mint például: szakosodott PR, mediátor, szóvivője, brand manager, protokoll szervező, a piacok és kiállítások szervező, edző, képzés szervező / tanácsadó, értékelő szakmai kompetenciák, a politikai kommunikációs tanácsadó, szakértő az online PR, és szakértője sajtóközlemény.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

This institution, founded in 1992, assumes the role of enriching the values of the Romanian culture and civilization, of supporting the assertion of national identity and spirituality, in order to dev ... Tovább

This institution, founded in 1992, assumes the role of enriching the values of the Romanian culture and civilization, of supporting the assertion of national identity and spirituality, in order to develop our society as a democratic and social state of law. Kevesebb