Kommunikációs és elektronikai mérnöki (cee)

Általános információk

Program leírás

Kommunikációs és Villamosmérnök (CEE) a felhasználása a tudomány és a matematika alkalmazott gyakorlati problémák a kommunikáció területén. CEE mérnökök a kutatás, a tervezés és a fejlesztés és a tesztelés az alkalmazott elektronikus eszközök különböző kommunikációs rendszerek. Ez annak köszönhető, hogy a mérnökök, hogy élvezzék ezt a modern kommunikációs eszközök, mobiltelefonok, rádiók és televízió.

A CEE Programok PPU 2006-ban alakult, hogy fenntartsák a lépést a globális fejlődés terén egy up-to-date tanterv, amely alapján készült helyi piaci igényeket. Az elején a tanév 2015/2016, közös MSc program villamosmérnök elindul a távközlési pályán, hogy a szükséges létesítményeket kell használni egyetemi hallgatók tanulmányaik során és a dolgozat.

CEE programok célkitűzései

  • Adja meg a palesztin Kommunikációs szektor mérnökök erős tudományos háttérrel, és a szükséges készségek és képes fenntartani szolgáltatások kommunikációs berendezések.
  • Készítsünk megfelelően képzett humán erőforrások területén a tudomány és a technológia, különös hangsúlyt fektetve a minőségi programok.
  • Bontsa posztgraduális tanulmányok és támogatása a tudományos kutatás és a szakmai tanulmányok helyi vagy globális szinten.
  • Fejleszteni diák személyiségét és szakmai etikai keresztül kiegyensúlyozott program kívüli tevékenységek tervezett szerves részét képezi a hallgatói élet az egyetemen.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Tovább

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Kevesebb