Kommunikációmérnöki Bachelor of Science

Általános információk

Program leírás

A Communication Engineering program a kommunikációs technológia fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik, ideértve a távközlést is. A Kommunikációs mérnöki program célja, hogy előadások és laboratóriumi munka révén erős alapokat biztosítson a hallgatók számára a kommunikációs tervezés területén. A diplomások felkészültek a felelős mérnöki pozíciókra a tervezés, fejlesztés, kutatás, alkalmazások és üzemeltetés területén a kommunikáció és a telekommunikáció területén. A tanterv erős matematika, fizika és mérnöki tudományok alapjaira épül. Ezt követi egy sor olyan alapvető tanfolyam, amely lefedi a program szélességét, például áramkörök, elektronika, elektromágnes, digitális logika, jelek és rendszerek, vezérlés, mikroprocesszorok és a kommunikációs rendszerek alapjai. Az Egyesült Arab Emírségek Egyetem Mérnöki Főiskolájának kommunikációs mérnöki alapképzési programját az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta.

Transmission.

A program célkitűzései

 • PEO-1: Megkülönbözteti a kommunikációs mérnöki karrierjét és a kapcsolódó területeket, és vezető szerepet tölt be az ipar és a közösség érdekében.
 • PEO-2: A kommunikációs tervezéssel kapcsolatos ipari célok elérése innovatív ötletek felhasználásával és a feltörekvő technológiák bevezetésével.
 • PEO-3: Csapatmunka, kommunikáció és interperszonális készségek beépítése a multidiszciplináris környezetben, az etikai és társadalmi felelősségvállalás tudatában.
 • PEO-4: Folytatni kell tudásuk és készségeik fejlesztését végzős tanulmányok, továbbképzés és képzés útján.

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

 • Azonosítsa, megfogalmazza és megoldja az összetett mérnöki problémákat a mérnöki, tudományos és matematikai alapelvek alkalmazásával.
 • A mérnöki tervezést alkalmazza olyan megoldások előállítására, amelyek megfelelnek a meghatározott igényeknek, figyelembe véve a közegészségügyet, a biztonságot és a jólétet, valamint a globális, kulturális, társadalmi, környezeti és gazdasági tényezőket.
 • Hatékony kommunikáció a sokféle közönséggel.
 • Elismerje az etikai és szakmai felelősséget a mérnöki helyzetekben, és megalapozott döntéseket hozzon, amelyeknek figyelembe kell venniük a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban bekövetkező hatásait.
 • Hatékonyan működjön egy olyan csapatban, amelynek tagjai együttesen vezetést biztosítanak, együttműködő és befogadó környezetet teremtenek, célokat tűznek ki, feladatokat terveznek és teljesítik a kitűzött célokat.
 • Fejlesszen ki és végezzen megfelelő kísérleteket, elemezze és értelmezze az adatokat, és mérnöki megítélés alapján vonjon le következtetéseket.
 • Megfelelő tanulási stratégiák alkalmazásával szerezzen és alkalmazzon új ismereteket.

Utoljára frissítve jan. 2021

Az iskoláról

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Tovább

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Kevesebb