Kommunikáció Bachelor (BCommun) az újságírásban

Általános információk

Program leírás

128526_rsz_austin-distel-hg3bhx6u5jg-unsplash.jpg

Ez a tanfolyam lehetővé teheti, hogy szakmai elhelyezésre kerüljön egy kereskedelmi TV-hírházban vagy egy online hírteremben. Megtanulja azokat a készségeket, amelyekre szüksége van a mai fejlődő médiakörnyezetben, a gyakorlati riportolástól és az írástól kezdve a szociális média és a videoújságírásig, valamint a saját webhelyének felépítéséhez és kezeléséhez.

Megtanulja, hogyan kell a Photoshop, a Premiere és az Audition, valamint a drónok segítségével történeteket rögzíteni egy teljesen más szögből. Megvizsgálja a média etikai, jogi és kulturális összefüggéseit, elemzi az újságírásnak a társadalomra gyakorolt hatását, valamint a hírközlés gyorsan változó világát.

Az iparban tapasztalt előadóink segítségével interjúkat készít, fényképeket és videókat készít, és multimédiás tartalmat készít. A végső egységben a történeteket írják és feltöltik a hírportálra, miközben online hírszobában dolgozik, és megtudja, hogyan működik az ipar.

Tandíj:

172 200 AED (áfával együtt)

Időtartam:

3 év a gyorsulás lehetőségével (6 trimeszter)

Képesítés:

Bachelor of Communication

Ajánlott dupla őrnagy

  • Stratégiai kommunikáció

Szakmai felismerés

Az iparágban dolgozó újságíró diplomások jogosultak lesznek a Media Entertainment and Arts Alliance (MEAA) tagságára.

Karrierlehetőségek

  • Újságíró vagy szabadúszó író
  • TV hír riporter / producer
  • Rádió újságíró / műsorvezető
  • Média összekötő tiszt
  • Dokumentum producer
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals a ... Tovább

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals across a range of industries. All courses follow the same academic requirements as the courses offered in Australia, taught by highly qualified international lecturers. The degrees awarded are issued from Australia and are exactly the same as the ones conferred on campus in Australia. Kevesebb