Klasszikus zene

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's a klasszikus zenét Hollandiában

A Prince Claus Konzervatórium erős kapcsolatot tart Hollandia északi részén. Mi vagyunk a nemzetközileg elismert intézet magas színvonalú minőségét illetően és a hangulat. Küldetésünk, hogy a vonat inspiráló zenészek, akik tehet különbséget a mai társadalomban. Kihívjuk Önt, hogy ossza meg tehetségét és szenvedélyét a zenére a körülötted lévő világgal. Mint a jövő zenész vagy zenetanár akkor mozog a világban; által inspiráló, motiváló és megható az emberek szívét.

Program szerkezete

A fő eszköze a fókuszpont az egész vizsgálat. Az első évben főleg egy orientációs évben. Elméleti órákat fogsz részt venni, valamint a főbb eszközosztályokat és gyakorlati képzést és projekteket tanulni. A második évben a tudást és készségeket kell szélesíteni és mélyíteni, mind a gyakorlati és elméleti tárgyakat. Meg fogja tanulni a zenei vállalkozói tevékenység és a tanítás alapjait. A harmadik és a negyedik évben sok időt fektetett didaktikai alanyok a hangsúlyt a szakmai gyakorlati helyek (belső, külső és a projekt szakmai). Tudod, hogy a saját választása szempontjából választható modulok, amelyek illeszkednek a kamat vagy képességeit. Ön részt vehet a nemzetközi csereprogramban. Az utolsó évben összpontosítani a fő eszköze, ami érettségi koncertet.

Sok időt fordítanak a tanulásra. Egy együttes vagy zenekarban való játék lényeges része a tananyagnak. Számos heterogén kamarazenei együttes mellett a konzervatóriumban ütőhangszer és kórus is található. A nagy énekegyüttesek, a húrláncok és a szélegyüttesek zenei produkciók formájában készülnek projekt formában.

Rengeteg lehetőség van arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, zenekarokon, kamarazenei estéken, szóló előadásokon vagy mesterkurzusokon és koncerteken, mind a konzervatóriumban, mind a külvilágban. Ön is részt vesz rendszeres műhelyek és mesterkurzusok által adott nemzetközileg elismert zenészek.

Felvételi követelmények

Minden pályázónak a tavaszi időszakban beiratkozott bejárati vizsgákon kell elvégeznie. Ez a vizsga két részből áll: elméletből vagy hangzásbeli tesztből és meghallgatásból. Minden alkatrész körülbelül 30 percig tart, és a két sor ugyanazon a napon. Valószínűleg ugyanazon a napon fog hallani, hogy be lehet-e vonni a Konzervatóriumba. Különleges esetekben a meghallgatás helyett DVD-t küldhet.

Skype meghallgatás nem európai diákok számára

Ha Ön nem európai diák, meghallgathatja DVD-n. A DVD-audíciót egy skype meghallgatás követi. A Skype meghallgatásának tartalma a DVD-n alapul. Elfogadhatósága a két meghallgatáson alapul.

Karrier kilátások

A diploma megszerzése után a munka, mint a teljesítő zenész egy együttes, egy zenekar, vagy szólistaként. Lehet, hogy ez a törekvés, hogy játsszon egy neves szimfonikus zenekar, vagy az egyik holland szakmai katonai együttesek, vagy ha úgy kívánja, hogy tagja legyen a profi vagy félprofi kamarakórus. Sok diplomás kombinát játszik (kamarazene) a tanítás egy zeneiskolába, vagy adnak magánórákat. Néhány végre szólót nemzetközi koncertek. Bármelyik jövőbeni útja is lesz, a Prince Claus Konzervatóriumban (PCC) a legmagasabb minőségű sokoldalú zenész lesz. Ha is tanult tanári szakképzettség, akkor a munka egy zeneiskolába, vagy egy magántanár. A legtöbb diplomás önálló vállalkozók, folytatja "portfolió karrier", amely egyesíti a teljesítményt tanítás.

Tanulás a Prince Claus Conservatoire azt jelenti, hogy lesz meríteni inspiráló nemzetközi környezetben. Mi nemzetközileg ismert innovatív ötleteket zenei tanulmányait. Meggyőződésünk, hogy a szoros kontaktus diákjaink nagy jelentősége van, akkor nem anonim, ha úgy dönt, hogy tanulmányozza velünk. Nyertünk a címet a legjobb Conservatoire Hollandiában számos alkalommal.

www.hanzegroningen.eu/pcc

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb