Közgazdaságtani Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Economics négyéves alapképzés a társadalomtudományokban, amely mind minőségi, mind mennyiségi tanfolyamokat foglal magában.

Tipikus kötelező tanfolyamok a fokozat közé tartozik a mikroökonómia , makrogazdasági , ökonometria, gazdasági statisztikák , a gazdasági gondolkodás története és a politikai gazdaságtan .

Egyes iskolák lehetőséget kínálnak a hallgatók számára, hogy szakosodjanak egy adott gazdasági területre, mint például a mezőgazdasági gazdaságtan , az ökonometria, a környezeti és az erőforrás-gazdálkodás, a pénzügyi közgazdaságtan és a politikai gazdaságtan.

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, prezentációk, laboratóriumi munka, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára az IELTS (6.5) és TOEFL (90) vizsgaeredmények, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények.97968_pexels-photo-920116.jpegrawpixel.com / Pexels

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb