Közegészségügyi alapképzés

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Ösztöndíjak 25 000 USD-ig

Moravian College elsősorban az akadémiai teljesítményeken alapuló Nemzetközi Diákérme-díjat kínál: fokozatot, az egyetemi program erősségét, a TOEFL vagy IELTS pontszámait, valamint a SAT-pontszámait, ha benyújtják.

A közegészségügy szakos hallgatók a közegészségügy alapképzésén (BAPH) vagy a közegészségtudományi alapképzésen (BSPH) folytathatnak.

Mind a BAPH, mind a BSPH pályákon a hallgatók 9 alapszakon szereznek készségeket, amelyek a tudományág kulcsfontosságú elemeire terjednek ki. Ezenkívül minden közegészségügyi szakos hallgató legalább 9 további közegészségügyi (HLTP) egységet fog elvégezni a 9 alapvető közegészségügyi (HLTP tanfolyam) túl.

A BA és a BS fokozatot megkülönböztetik a hallgatók által választott multidiszciplináris választási lehetőségek. A közegészségügyi BS (BSPH) szakos hallgatók 5 egységet választanak a meghatározott biológia, kémia, földtudomány, környezettan, egészségtudomány, matematika és / vagy fizika kurzusok közül. A közegészségügyi BA (BAPH) szakon hallgató hallgatók a számvitel, a közgazdaságtan, a történelem, a menedzsment, a filozófia, a politikatudomány, a pszichológia, a vallás, a szociológia és / vagy a spanyol nyelv 5 meghatározott tanegységére összpontosítanak.

Felvételi követelmények

Az elsőéves nemzetközi hallgatóknak a következőket kell benyújtaniuk:

 1. Moravian College online alkalmazás vagy a Közös alkalmazás. (Online kérelmet ingyenesen nyújthat be)
 2. Hivatalos középiskolai akadémiai feljegyzések. (eredeti és hiteles fordítások)
 3. Hivatalos teszt pontszámok (SAT vagy ACT.) Ha az angol nem az ön anyanyelve, akkor be kell nyújtania a TOEFL (angol mint idegen nyelv teszt) vagy az IELTS (nemzetközi angol nyelv tesztelési eredmények) pontszámokat, és ez kötelező minden pályakezdő jelentkező számára. A főiskolai vagy egyetemi átiratoktól függő transzfer hallgatóktól el lehet tekinteni a követelményektől. Felhívjuk figyelmét, hogy a Moravian College nem kínál angol mint második nyelv (ESL) programot.
 4. A "Pénzügyi igazolás" űrlap, amely megerősíti, hogy Ön és támogatója megérti az oktatás teljes költségét, és megfelelő források állnak rendelkezésre a teljes programon keresztül az oktatási kiadások normál körülmények közötti fedezésére.
 5. A hitelesítéshez a "Pénzügyi igazolás" űrlapon feltüntetett összes számot egy banki tisztviselő levelének vagy bankszámlakivonatának kell kísérnie. Minden dokumentumot azonban a kérelem benyújtásától számított 6 hónapon belül kell keltezni.
 6. A pénzügyi támogatás igazolása. A hallgatónak be kell bizonyítania, hogy legalább 59 664,00 USD (USA-ban) egyenértékű rendelkezésükre áll, és oktatási kiadásokra rendelkezésre áll. A pénz lehet bármely országban és bármilyen pénznemben. A pénzügyi források elfogadható forrásai a számlák megtakarítása, folyószámlák, pénzpiaci számlák és betéti igazolások. Ha Morvaország érdem szerinti ösztöndíjat ad ki Önnek, levonhatja az ösztöndíj összegét az összesen 59 664,00 USD-ból (USA).
 7. Egy tanácsadói levél ajánlása.
 8. Egy személyes nyilatkozat vagy esszé.

Hallgatói források

Moravian College professzionális egészségügyi tanácsadást kínál azoknak a hallgatóknak, akik versenyképes felvételt szeretnének kapni különféle egészségügyi szakmákba. Ezek a programok tartalmazzák, de nem kizárólagosan: orvostudomány, fogászat, állatorvos vagy orvos asszisztens.

Miért morva?

Minden az élményről szól! Az itt rejlő lehetőségek életváltoztatóak - egyesek akár forradalmianak is mondhatják. Íme egy áttekintés arról, hogy mit tapasztal majd Moravian College hallgatójaként:

 • Technikabarát egyetem: Minden hallgató MacBook Pro-t és iPad-et kap, amint betétje van.
 • Személyre szabott tanulás: A hallgatói létszám 11: 1 arányban van, az átlagos osztálylétszám 17 hallgató.
 • Klasszikus egyetemi város: Morva város a betlehemi történelmi belvárosban található, PA.
 • Egész életen át tartó támogatás: köszönjön a Karrier és Polgári Elkötelezettség Központjának!
 • Globális oktatás: Válasszon több mint 20 külföldi tanulmányi program közül.
 • Lehetőségek az osztálytermen túl: Vegyen részt kutatásban, polgári szerepvállalásban, ösztöndíjprogramokban, szakmai gyakorlatokon és egyebekben.
 • Hatalmas és aktív hálózat: Több mint 17 900 morva öregdiák van szerte a világon, akik készek segíteni az elhelyezkedésben.
Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Tovább

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Kevesebb