Középfokú oktatás alapképzése (B.Ed.)

Általános információk

Program leírás

A középfokú oktatás alapképzését a jelenlegi oktatási igényekre reagálva az Oktatási Főiskola kínálja. A Qatar University kívül egyetlen katari intézmény nem nyújt középiskolai végzettet.

A program célja, hogy segítse a hallgatókat a középiskolai tanárok számára szükséges ismeretek, készségek és hajlandóság elsajátításában, a hallgatói központú, szabványokon alapuló pedagógia megvalósításában a középfokú szinten. Vegyen részt a tanítás és a tanulás folyamatban lévő folyamatában. Hozzájáruljon a folyamatban lévő katari oktatási kutatásokhoz oktatási és modellezési kérdőív-módszerek és adat-alapú oktatás útján.

A hím és nőstény program, amely a 2030-as Katar jövőkép középpontjában áll.

146069_pexels-photo-774146.jpeg

Belépés

A felvételi követelmények a pályázattípustól függően változnak (új, átszállási, látogató vagy nem diplomás jelentkezők). Kérjük, forduljon hozzánk további információért a felvételi követelményekről.

Látomás

A középfokú oktatás alapképzésének célja, hogy megfeleljen a nemzeti szakmai előírásoknak és a nemzetközi tanári akkreditációs normáknak, hogy a legmagasabb színvonalú középiskolai tanárokat (G 7–12) felkészítse Katar állam számára. Az ezen a programon végzett hallgatók mind a tartalommal, mind a pedagógiai ismeretekkel és készségekkel fel vannak szerelve, amelyek a főiskola fogalmi kereteinek megvalósításához szükségesek a középiskolások jövőbeli generációinak alakításával.

Küldetés

A B.Ed. küldetése A középfokú oktatás programja arra hivatott, hogy a leendő tanárokat reflektáló gyakorlókká tegye fel, kiváló pedagógiai és szaktudással a koncentráció területén azáltal, hogy felkészíti őket a magas színvonalú oktatáshoz és tanuláshoz szükséges ismeretekkel, készségekkel és képességekkel. Az elméletet, a reflektív gyakorlatot és a technológiát ötvöző motiváló, interaktív és kutatáson alapuló tanulási környezet révén a program arra törekszik, hogy megkülönböztetett döntéshozókat és oktatási és tanulási etikai segítőket hozzon létre, akik aktívan keresik a szakmai növekedés lehetőségeit.

célok

Az ágy. A középfokú oktatás programjának célja, hogy segítse a hallgatókat:

  • Nyerje meg a középiskolai tanárok számára szükséges ismereteket, készségeket és szokásokat.
  • Diákközpontú, szabványokon alapuló pedagógia megvalósítása középiskolai szinten.
  • Vegyen részt a tanítás és a tanulás folyamatos előrehaladásában.
  • Hozzájárulás a katari folyamatban lévő oktatási kutatásokhoz a kérdőíves módszertanok és az adatokra alapozott oktatás tanításával és modellezésével.

Karrierfejlesztési Központ

A Karrierfejlesztő Központ tanácsadási, képzési és szakmai fejlődési szolgáltatásokat nyújt, és segít felkészíteni a hallgatókat arra, hogy bekapcsolódjanak és versenyezzenek a legjobb karrierlehetőségekért. Szakterülete a QU hallgatók számára a QU. Továbbá; a Központ szponzorálásban, szakmai gyakorlatban és teljes munkaidőben nyújt segítséget a hallgatóknak, és számos karrierrel kapcsolatos erőforrást, programot és tevékenységet biztosít.

A Qatar University Karrierfejlesztő Központja lesz a régió Karrier Szolgáltatásainak etalonja, és létrehozza a Katar Nemzeti Vízió 2030 jövőbeli vezetőit azáltal, hogy segíti hallgatóinkat és öregdiákjainkat karrier-álmaik megvalósításában.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb