Környezeti Egészségügyi Bachelor of Environmental Health

Általános információk

Program leírás

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban

Karrier

A környezetvédelmi egészségügyi szakember a szakma multidiszciplináris csoportjának tagjaként fog működni, a szakma terjedelmének megfelelően. Mint ilyen, ez a személy képes lesz hatékonyan kommunikálni, elősegíteni a vállalkozó szellemet, fenntartani a szakmai és a környezet-egészségügyi etikát, valamint kezelni az emberi, pénzügyi és fizikai erőforrásokat a szakma keretein belül.

Felvételi követelmények

  • Minimális APS: 24
  • Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)
  • Matematika: 4 (50%)
  • Matematikai írástudás: Nem elfogadott
  • Fizikai tudományok: 4 (50%)
  • Élettudomány: 4 (50%)
  • 1. kiegészítő téma: 4 (50%)
  • 2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.


A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb