Read the Official Description

"2 2" Bachelor Együttműködési Program

"1 1" Double Master program


GIME, a DUFE mélyen együttműködő kapcsolatban áll a Varsói Egyetemmel (Lengyelország). A kétfokozatú programok mindkét fél támogatásával a "2 2" főiskolai programban résztvevők, akik csatlakoznak ehhez a programhoz, a GIME-ban tanulnak az első két évig, majd Lengyelországba költöznek a Varsói Egyetemen az elmúlt két évben. Két főiskolai diplomát kapnak azok a diákok, akik sikeresen befejezhetik ezt a programot; Egy másik együttműködési program "1 1" mesterképzés, a diákok, akik csatlakoznak ehhez a programhoz, tanulmányozni fogják a GIME-ban az első évet, majd befejezik a második éves tanulmányt a Varsói Egyetemen.

Főbb tantételek

  • Kezdés időpontjai: 2019. szeptember
  • A tanfolyam hossza:
    • 4 év (2 év Kínában és 2 év Lengyelországban) a bachelor program.
    • 2 év (1 év Kínában és 1 év Lengyelországban) a mesterképzésre.
  • Korhatár: 18 éves vagy annál idősebb.

Akadémiai belépési követelmény

A középiskolai végzettség sikeres befejezése (főiskolai program); egy bachelor diploma (a mester program) jó minőségű és teljes átiratát.

Angol nyelvi belépési követelmény

IELTS 5.5 (legalább 5,0 minden alvállalkozásban) vagy ezzel egyenértékű.

A belépési tesztet a Varsói Egyetem köteles elvégezni, mielőtt a lengyelországi tanulmányba belépne.

Tandíj és programdíj

35.000 RMB (megközelítőleg 5400 USD) minden tanévre; A 35 000 RMB-t kivéve Lengyelországban nem számítanak fel további tandíjat.


A Varsói Egyetem bemutatása

Egyetemi bevezetés

Az 1816-ban alapított Varsói Egyetem Lengyelország egyik legnagyobb egyeteme és Európa egyik legrangosabb egyeteme. A Varsói Egyetem a globális rangsor szerint a világ egyetemei közül a legmagasabb 3% közé tartozik, mint például a Times Higher Education World Egyetem rangsor (THE), a Quaquarelli Symmonds World Egyetem rangsor (QS), a világegyetemek akadémiai rangsorolása (ARWU). Az UW által biztosított 17 programot a QS World University ranglistán a 2018-as témakör felsorolta. Az UW által kínált 15 programot az Eduniversal Best Masters


Tanulmány Varsóban

Varsó egy dinamikus, vibráló főváros, Lengyelország, Európa szívében. Ez a kontrasztváros, ahol a múlt idők folyamatosan keverednek a modern időkbe. Fokozza a várost, tele színházzal, galériákkal, mozikkal és egy másfajta szórakoztató, nagyon zöld, sok parkkal, kertekkel és erdők. A nemzetközi diákok tele van nagyszerű légkörrel a tanuláshoz. A QS Best Student Cities 2017 szerint Varsó 52. helyen volt a világ legjobb városai között. Nagyon magas pontszámot kap a megfizethetőségi kategóriában - az egész index öt legfelkapottabb pontján belül - az alacsony életköltségek és az elfogadható tandíj kombinációjának köszönhetően.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Dongbei University of Finance & Economics »

Last updated February 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 4 Év
Nappali
Price
35,000 CNY
35.000 RMB (kb. 5.400 USD kb.) Minden tanévre; A 35 000 RMB kivételével Lengyelországban nem jár külön tandíj.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date