Képzőművészeti Bachelor Grafikai Design

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Áttekintés

Ban ben

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

 • A grafikai tervezés elmélete és története: Megmutatják a grafikai kialakítás fejlődésének megértését, és a stílusokat és elméleti elemzéseket általános vizuális megoldásokra használják.
 • Professzionális grafikai tervezés:
 • Tesztelje az akadémiai tudást a valódi gyakorlati forgatókönyvekben, és gondoskodjon egy elképzelésről a közönség körére, miközben követte a szakmai szabványokat, az időgazdálkodást és a megfelelő kommunikációs készségeket.
 • Kritikus gondolkodás: meghatározni, elemezni a problémát, empátálni a közönséggel, valamint megfogalmazni és értékelni a lehetséges tervezési megoldásokat.
 • Vizuális műveltség: Megmutatja a vizuális nyelv alapjainak megértését, hogy hatékonyan kommunikáljon és közvetítse az ötleteket és / vagy üzeneteket innovatív megoldásokon keresztül.
 • Informatika: A többféle tervezési technológiának a megfelelő médiumokkal való ismerete és jártasságának integrálása.
 • Csapatmunka és vezetés: vegyen részt a csapatdinamikában, mielőtt elérné a kitűzött célt, és megértené az együttműködés fontosságát, miközben felelősséget vállal az önállóságért és a csapat eredményeiért.

Tanterv

A tananyag főbb in Art and Design került kifejlesztésre, hogy összhangban legyen az akkreditációs előírásoknak az Országos Szövetsége iskolák Művészeti és Design (NASAD) az USA-ban. Három csúcstalálkozó erőfeszítés biztosítja azt a keretet, amelyen belül a negyedik év diákjai művészként vagy tervezőként érnek:

 • A szakmai gyakorlat olyan karrier-alapú, tapasztalatközpontú szakmai munkalehetőséget kínál, amelyből a hallgatók szaktudást és szakmai életet szereznek.
 • A Senior Project: sokféle formában vesz részt, feljegyzi csúcspontjaik készségét, folyamatát és kutatását. A folyamat célja, hogy a diákok olyan munkatervet hozzanak létre, amely a művészek / tervezők, gondolkodók és a művészi és szakmai közösség új tagjai számára mutatja be a növekedést.
 • A vezető kiállítás lehetőséget nyújt egy csoportos rendezvényen egy nyilvános helyszínen, amely a hallgatók számára nyilvános elismerést biztosít munkájukért.

Az akadémiai és stúdiusi munkák mellett a művészeti hallgatók részt vesznek a múzeumok, galériák, régészeti és építészeti helyszíneken végzett terepjárókban, és részt vesznek különböző egyetemi eseményeken és egyéb tevékenységekben, amelyek bizonyítják sokoldalúságukat és kompetenciáikat.

Belépés a Zayed University

UAE nemzeti pályázók

A befogadásra való tekintettel valamennyi nemzeti pályázónak rendelkeznie kell érvényes UAE útlevéllel, érvényes UAE nemzeti azonosító okmánnyal és UAE azonosítóval.

Az Egyesült Arab Emírségek tantervét követő középiskolai pályázóknak 12 év iskola és igazolt Általános Iskolai Tanúsítvány, legalább 70% átlag az egyetemi tantárgyak, legalább 150 CEPA angol pontszám és CEPA matematika pontszám (nincs minimális pontszám jelenleg szükséges).

A középiskolai pályázóknak egy nemzetközi tantervet követõen 12 éves iskolai végzettséggel kell rendelkezniük: a GCSE / IGCSE-nek heti öt tantárgyat kell elvégeznie a hétköznapi szinten, és két tantárgyat kell elvégeznie a GCE Advanced Subsidiary vagy Advanced szintjén, mindegyik tantárgyi fokozattal. A nemzetközi érettségi bizonyítványnak sikeresnek kell lennie öt tantárgyat.

Ha éppen középiskolába vagy középiskolába jár az idén: Küldje el a kitöltött jelentkezési lapot az összes csatolt dokumentációval és a Zayed University választotta elsődleges intézményként az Országos Képzési és Kihelyezési Irodához (NAPO). A pályázatokat online a http://www.napo.ae weboldalon lehet benyújtani

Nemzetközi pályázók

Zayed University ugyancsak üdvözli a nemzetközi diákok pályázatát. A nemzetközi hallgatók felvételi követelményeiről és pályázati űrlapjáról a http://www.zu.ac.ae/main/en/enroll/ international.aspx

Az Academic Bridge Program (ABP): A Zayed University sikere mind arab, mind angol nyelvtudást igényel. Az egyetemre felvett diákok közvetlenül az érettségi programba vagy az Academic Bridge programba kerülnek. Ez az elhelyezés elsősorban az egyes hallgatók angol nyelvtudásától függ, amelyet a Nemzeti Felvételi és Elhelyező Iroda (NAPO) által a Felsőoktatási Minisztérium és Tudományos Kutatások Minisztériuma által irányított Közös Oktatási Proficiency Assessment (CEPA) vizsgával mérnek. A diákok először az ABP előrehaladásába lépnek az egyetemi kollégiumba és az érettségi programba csak akkor, ha sikeresen befejezték az Academic Bridge program kilépési követelményeit, és kielégítik az angol nyelvtudás szükséges szintjét (teljes sávszélesség 5,0 vagy annál nagyobb), amit a Nemzetközi Angol Vizsgálat Szolgáltatás (IELTS) vizsgák.

Egyetemi Főiskola (UC): Az Egyetemi Főiskola felelős a Zayed University általános oktatási programjának megvalósításáért, amelyet az Integrált Tanulásról szóló beszélgetésként szerveznek. A Megbeszélési Program kezdeményezi az összes Zayed University hallgató érettségi karrierjét. Az Egyetemi Főiskola magas színvonalú alapképzést kínál, az Integrált Tanulmányi Találkozást az összes Zayed University hallgató számára. Felkészíti őket a jövő nagy kiadókra és esetleges foglalkoztatásra. Az élmény rávilágít az életen át tartó tanulás iránti vágyra, elősegíti az intellektuális kíváncsiságot, és kritikus gondolkodást idéz elő.

Felvétel az őrnagyra

A Művészeti és Kreatív Ifjúsági Főiskola megköveteli, hogy a pályázó teljesítse a következő elfogadásra vonatkozó követelményeket:

 • Kielégítő befejezése 42 féléves kreditóra vagy annál több;
 • 2,0 vagy annál magasabb kumulatív GPA elérése;
 • A C- vagy jobb osztályok elérése COL 140, COL 145 és COL 270; és
 • A COL 105, a COL 110, a COL 111, a COL 120, a COL 130, a COL 135, a COL 150, a COL 155, a COL 165, a COL 230, a COL 255 és a COL 260 esetében a haladási fokozatok elérése.

(COL 260 és COL 270 a harmadik, negyedik, öt vagy hat félévre tervezhető)

A kollégium azt is megköveteli, hogy a hallgatók bejussanak a C- vagy magasabb fokozatba egy gyakorlati kurzus során (ART 201 vagy ART 205).

Akkreditáció

Zayed University a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága (USA) akkreditálja, amely biztosítja a nemzetközileg elismert programok minőségbiztosítási egyetemét. A Művészeti és Kreatív Tudományok Kollégiuma az Amerikai Művészeti és Tervezési Iskolák Országos Szövetségének (USA) lényegében egyenértékűnek ismerik el.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Su ... Tovább

Zayed University is a national and regional leader of educational excellence that was founded in 1998 and proudly bears the name of the United Arab Emirates (UAE) founder, the Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. This flagship institution is notable for encompassing two stunning modern campuses in Abu Dhabi and Dubai. The University offers a diverse range of academic programs taught by a qualified, highly experienced faculty and supports a lively study body of both national and international students. Kevesebb
Mohammed Bin Zayed City , Dubai + 1 Több Kevesebb