Képzés International Business Administration

Általános információk

2 locations available

Program leírás

értékpapír


közbülső/>

Egyetemi elemzője Vámkezelés (3 év)


vég/>

Képzés International Business Administration (4 év)

Resol. ME számú 225/14 - Modif. Megjegyzés DNGU Nº2746 / 16 - PV-2016-04665297-APN-DNGU # ME


módozat/>

EAN nem korlátozott a belépés, bár a kérelmezőnek meg kell felelnie a következő felvételi követelmények:

  • Interjú nevelési tanácsadó.
  • Szakmai segítséget incumbencies beszélni az igazgató a verseny.
  • Hozzájárulás az intézményi bemutatása a kancellár.
  • Szintezés természetesen részvétel tanulási készségek és a bevezetés menedzsment tudomány, javasolta.


megfontolások/>

International Business szakemberek készek szolgálni mind működő vállalatok a globális és regionális környezet-országos vagy külföldi kormányzati és magán intézmények, amelyek támogató szolgáltatások és a gazdasági és kereskedelmi intelligencia nemzetközi műveletekben.

EAN olyan tananyagot nyújt a szakemberek számára a vámkezelés és Diplomások International Business Administration által legitimált egy Tanácsadó elkötelezett vállalatok intézményi projekt. A tanárok széles körű képzettséggel és tapasztalattal rendelkező képzett kezelő tanítási stratégiákat, hogy támogassák a képességek megszerzését. Gyakorlati tanulóképzésről életbe elemzésével valós esetek társított vállalatok EAN, felfedve a problémák kezelésére keretében az alanyok.

pre ateneos szakemberek cégek és megbeszélések szakértői Management Sciences gyakorlatokat végeznek.


Címének hatálya/>


Címének hatálya: EGYETEMI ELEMZŐ CLEARANCE/>

  • Működnek elősegítette szervezése és irányítása a magán cégek a külkereskedelem terén.
  • Munka állami és / vagy szervezési és vezető magán cégek a külkereskedelem terén.


Címének hatálya: diploma nemzetközi SZERVEZÉSTUDOMÁNYOK/>

  • Részt vesznek a stratégiai tervezés és fejleszteni a különféle fázisai az értékesítési folyamatban a javak előállításában, valamint a szolgáltatók kapcsolódó külföldi comecio (például kereskedelmi vállalkozások, közlekedés és logisztika, biztosítás, tanácsadás).
  • Támogatási szolgáltatás (nemzetközi, nemzeti, tartományi és önkormányzati) kormányzati intézmények kompetencia területén a külföldi kereskedelmi és gazdasági integráció.
  • Végezze szerint a tudás, képességek és készségek a területen a kutatás, az oktatás és a képzés szakosodott nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok, a gazdasági integráció és a külkereskedelem az emberi erőforrásokat.
  • Tanácsot adnak a média kapcsolatos kérdések a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok, a gazdasági integráció és a külkereskedelem.


tanulmányi terv/>

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Tovább

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Kevesebb
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Több Kevesebb