Kémia Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Chemistry mértékű felkészíti a tanulókat a pályára szakmai kémikusok, és arra szolgál, mint egy alapítvány karriert más területeken, mint például a biológia és az orvostudomány.

A négyéves oklevél tanterve alapos ismereteket nyújt a főbb kémiai területekről, amelyek kiterjednek a szervetlen , szerves és fizikai kémia általános területeire, valamint számos speciális kurzusra, beleértve az analitikai , nukleáris és biofizikai kémiai és kémiai biológiát .

A hallgatók laboratóriumi tapasztalatokat szereznek szervetlen és szerves szintézis , analitikai módszerek, fizikai-kémiai mérések, spektroszkópia , biokémiai mérnöki és kémiai módszerek nukleáris technológiában .

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, prezentációk, laboratóriumi munka, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára az IELTS (6.5) és TOEFL (90) vizsgaeredmények, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények.man sight on white microscopeLucas Vasques / Unsplash

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb