Játék design

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in Game Design Hollandiában

Szeretsz játékot játszani, és különösen kíváncsi vagy attól, hogy mit kell tenni a játék működtetése, megjelenése, mechanizmusa, belső technikai rendszere és egyéb interaktív média? Ez a program lehet valami az Ön számára. Ez a négyéves nemzetközi játékvezető főszereplő a Communication & Multimedia Design program részeként felkészíti Önt arra, hogy az alkalmazott játékok és fejlesztők számára tervezőként lépjen fel. A program során a játékkoncepciók meghatározására és népszerűsítésére, a játékművészet elveinek megértésére, valamint a játékmenet kódjának kidolgozására fog dolgozni. Egy csapatban végzett munka során megtudhatja, hogyan alakíthatja át egy játékkoncepciót egy végtermékké, és miként vonhatja be a végfelhasználót a fejlesztési ciklusba. A hangsúlyt a kutatás, az innováció, a kultúrák közötti kommunikáció, és a vállalkozói szellem, hogy mind a generalista és specialista képzési program a kreatív ipar.

Karrier kilátások

Miután befejeztétek ezt a programot, készségeket és kompetenciákat alapítasz egy játéktervező vagy játékfejlesztő munkához egy (alkalmazott) játékstúdióban, vagy elindíthatod saját vállalkozásodat. Másik lehetőség, hogy akkor is képes dolgozni, mint egy multimédiás tervező vagy multimédia-fejlesztő, a kreatív ipar.

Első év

Az első év során bemutatjuk a kommunikációs és multimédiás tervezési program összes vezetőjét, a játéktervezés alapjairól, a vizuális és interaktív tervezésről, a programozásról és a felhasználói élményről. Az év első felében a játék fogalmát és prototípusát fogják összpontosítani, fejleszteni (digitalizálva). Az első év során különböző csapatokon és a munkaterület aktuális termékein dolgozik.

Az első év után

Az első év után specializálódott a játéktervezéshez és kihívásokkal teli játéktervezéssel foglalkozik. Szintén merülsz a játékfejlesztésbe. Meg fogja tanulni használni a játékprogramozási eszközöket, például az Unity 3D-t, és többet tudhat meg a C # programozásról, és ezeket az eszközöket használhatja a virtuális valóság és a mobil játékok fejlesztésére. A Game Labban multidiszciplináris csapatokon dolgozhat a valós ügyfelek esetében. Felveszi a projektet, és nemcsak koncepciót fog előállítani, hanem fejleszteni is, és létrehoz egy végső polírozott terméket. A helyi szakértők bevonják Önt a végfelhasználóknak a termék fejlesztésében.

A második év befejezése kiváló helyzetben van azzal, hogy pályázni szeretne egy külföldi munkahelyen vagy külföldön tanulni, mivel az új készségek és ismeretek, valamint a portfólió kedvező helyzetbe hozza Önt.

A harmadik évben befejezheti a munkát egy holland vagy külföldi játékstúdióval, amely megfelel a tanulási céloknak. A harmadik év másik fele sok lehetőséget kínál a kiskorúak számára a Hanze UAS-on vagy partneregyetemen.

Végrehajtja a programot, miután befejezte a diplomaosztályt, amelyben összetett esetre fog szólni, és játékalapú megoldást tervez, ha a tervezői kutatásokat összegyűjtött készségekkel és ismeretekkel kombinálja. Végére a program, akkor a szakmai tapasztalat, egy nagy sor személyes képességek, a diploma, valamint egy nagy portfolió, így minden követelménynek meg a játékiparban a.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy felvegyük ezt a programot, szüksége lesz egy országos középiskolai diploma vagy egy nemzetközi középiskolai diploma megszerzésére. Matematikát is meg kell szerezned a végső osztálylistádon. Az iskolai végzettségnek egyenértékűnek kell lennie a holland HAVO középiskolai diplomával. Mivel a programot teljes egészében angolul tanítják, valószínűleg be kell bizonyítania angol nyelvtudását, az iskolai végzettségtől és az állampolgárságtól függően.

www.hanzegroningen.eu/gd

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb