Informatikai Bachelor (Hons) Üzleti Információs Technológia

Általános információk

Program leírás

Az információtechnológiai Bachelor (Hons) Data Analytics elsődleges célja, hogy diplomások készítésével megértse a vállalkozás üzleti kihívásait, és képes legyen egyre inkább adatközpontú megoldások kidolgozására és kezelésére.

A program célja az üzleti és adatanalitikusok iránti magas kereslet kielégítése. A hallgatókat képzik a legfrissebb adatelemzési módszerekre és eszközökre ; ideértve az alapvető és a fejlett statisztikai és matematikai alapelveket, amelyekre a fejlett adatelemzési technikák épülnek (gépi tanulás, mintázatfelismerés, adatbányászat stb.).

Képesek lesznek konzultálni, támogatni vagy fejleszteni egy vállalkozás technológiai platformjait versenyelőny elérése érdekében, karriert építve az adat- és rendszeranalitikusoktól az adatmérnökökig és az adattudósokig terjedő szerepeken. A hallgatók képesek lesznek önállóan megérteni, kezelni és megoldani a menedzsment és az informatika területén felmerülő problémákat , valamint a gyakorlatban az interdiszciplináris kérdéseket.

Miért számítástechnika

 • Alacsony oktató-hallgatói arány
 • Az ipar által jóváhagyott programok - Erőteljes kapcsolatok az iparral, hogy gyakorlatokat biztosítsanak a hallgatók és a hallgatók számára
 • Nagyszerű karrierlehetőségek - a diplomások foglalkoztathatóságának 99,99% -a. Diplomáinkat az Accenture, a Shell, az Astro, a Star, a Maxis, a HP, az Intel, a Citibank, az IBM stb. Alkalmazta.
 • ..és még sok más

Belépési követelmények

Az alábbiak bármelyike:
 1. 2 STPM C fokozat (CGPA 2.0) VAGY azzal egyenértékű, ÉS kredite a matematikában SPM szinten / C fokozat (CGPA 2.0) STPM szinten.
 2. STAM (pangkat jayyid) ÉS kredite a matematikában SPM szinten
 3. Elismert immatrikuláció vagy alapítvány a CGPA 2.0-val és a matematika elismerésével SPM szinten
 4. 5 B az Egyesült vizsgabizonyítványban (matematika)
 5. 5 CPU legalább 50%
 6. 5 SAM / TEE vizsga egyetemi összesítéssel 50%
 7. Számítógéptudományi diploma, vagy információs rendszerek, vagy információtechnológia, vagy szoftverfejlesztés, vagy azzal egyenértékű, minimum CGPA 2,50-vel és a matematika kreditjével SPM vagy azzal egyenértékű szinten.
 8. Bármely más tudományos és technológiai diploma vagy üzleti tanulmány, minimum CGPA 2,50-el, elismerhető, szigorú belső értékelési eljárás mellett, és a matematika jóváhagyásának SPM szintjén, vagy azzal egyenértékű módon.
 9. Bármely egyéb egyenértékű képesítés és 3 SPM / O szintű kredit (ideértve a malajziai Bahasa évi engedélyt és a matematika kreditjét) (csak malajziai hallgatók számára) VAGY egyenértékű elismert belépési képesítés 3 kredittel (beleértve a matematika kreditjét SPM szinten).
 10. Egyenértékű elismert belépési képesítés

Jegyzet:
A 2.50 alatti, de a 2.00 feletti CGPA-val rendelkező jelöltek, akiknek matematikai kreditek vannak SPM szintjén, vagy azzal egyenértékűek, szigorú belső értékelési eljárás szerint vehetők fel. Jóváhagyás a matematika területén SPM szinten az (1), (3), (7) jelöltekre,

A nemzetközi jelentkezőknek szintén teljesíteniük kell a következő angol nyelvi kompetenciák egyikét:
 • IELTS: 5.0 VAGY
 • TOEFL: 500 VAGY
 • Egyenértékű képesítés

bevitel

Január 19, május 23, augusztus 21

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incub ... Tovább

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incubator of outstanding graduates, a model of selective excellence, and as a community-caring institution. All these years our educational goals have been to prepare students for their first job graduate school, to prepare students for their subsequent career and to prepare students for a fulfilling and productive life. The drives of our vision are our values which are based on “Pride Of Achievement, Sharing Success, The Courage to Be, To Be compassionate, and To be Significant” Kevesebb