Információs Rendszerek Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Science Információs Rendszer egy négyéves alapképzési fok általában kínált egy egyetem School of Business vagy Engineering School.

A BSIS fokozatot az információs technológiák kezelésére tervezték, különösen az információs rendszerek fejlesztésére.

A tanfolyam az informatikai fegyelem köré összpontosul a rendszerelemzéssel , rendszertervezéssel , adatkommunikációval , adatbázis tervezéssel , projektmenedzsmenttel és a számítógépes biztonsággal foglalkozó tanfolyamokon.

A BSIT-programra fizetett tandíj tanévenkénti 24 000 USD-nál kezdődik, bár az IELTS (6.5) és a TOEFL (90) vizsgaeredmények alapján, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények alapján részképességi ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára.

Sok számítástechnikai program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, prezentációk, OPT és CPT lehetőségek formájában.social media, digitization, facesgeralt / Pixabay

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb