Információs és kommunikációs technológia, biogazdaság

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Mit tanulsz?

A koronavírus-járvány miatt a HAMK lehetővé tette az új hallgatók számára, hogy ősszel kezdjék el tanulmányaikat hazájukból online tanulmányként, és 2021 januárjában érkeznek egyetemi tanulmányokba Finnországba. Ezen felül lehetőség van a tandíj megfizetésére. három részletben.

A Bioeconomy Engineering program mérnökökkel látja el a tudást és a készségeket, amelyek a fenntartható fejlődés céljait megvalósítják. Ezt úgy érheti el, hogy megszerzi a digitalizálást és az adattechnológiát a föld, az erdő és a vizek biomassza áramlásának kezelésével. Csapatmunka készségeket szerez a bioprodukció, a feldolgozás, az üzlet, a piacok és a fogyasztók közötti kommunikáció átformálására. A körkörös gazdaság elvei és a természeti erőforrások takarékos felhasználása a tanulmányi program szerves részét képezi.

Mi lesz?

A diploma megszerzése után Ön mérnök lesz, aki az intelligens információs és adat-alapú megoldások előállítására szakosodott a biogazdaság, a termelési és feldolgozóipar és az ellátási láncok kezelésére. Ön képes együttműködni a vállalkozásokkal és a vállalkozásokkal, a mérnöki ügynökségekkel, a kormányzattal, az állami szektorral és a nem kormányzati szervezetekkel. Az Ön konkrét pozíciói lehetnek projektek, tervezés, fejlesztés, képzés, értékesítés, tanácsadás, menedzsment, vállalkozás és szakemberek.

84487_84476__76A7780.jpg

tantervek

Bioökonómiai mérnöki mérnök - a fenntartható jövő mérnöke

A biogazdasági mérnöki program informatikai kompetenciákkal látja el Önt a testre szabott adatok, a technológia-alapú megoldások kifejlesztésére a biogazdaság előállításának és feldolgozásának felhasználására. A program megismerteti Önt a számítógépes programozás és a szoftverfejlesztés, a webes megoldások, az IoT, az M2M, a virtuális és a hozzáadott valóság, a szolgáltatások internete, az ipari internetes megoldások, a modellezés és a modellszimulációk, a 3-D nyomtatás, az adatelemzés és az adatok terén. hálózatokat. Az adatok és a technológia ismereteit új és innovatív módon fogják felhasználni az ipari gyakorlatok és a bioökonómia társadalmi-gazdasági kereteinek megváltoztatásához.

Az Ön diplomája a tanulmányi modulokból áll:

  • Munkavégzés a bio-gazdaságban
  • Körkörös biogazdaság
  • Iot platformok
  • Intelligens érzékelők
  • Felhő szolgáltatások
  • Intelligens bio-gazdaság
  • Mobilalkalmazások
  • GIS és intelligens logisztika
  • Adatelemzés
  • 3D-s modellezés és nyomtatás
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher educati ... Tovább

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher education and customer-oriented applied research. Häme University of Applied Sciences is authorised by the Government of Finland, and is situated centrally in the most populated area of the country, southern Finland, where about half Finland's population live. Kevesebb
Hämeenlinnában , Riihimäki , Valkeakoski , Forssa , Mustiala + 4 Több Kevesebb