IIE Számviteli Bachelor

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Áttekintés

A IIE számviteli Bachelor (BAC) fokozat alapos elméleti alapokkal és ismeretekkel látja el a jelentkezőket a pénzügyi számvitel, a vezetői számvitel, valamint a pénzügy, az ellenőrzés és az adózás alapelveiben. Így a IIE Számviteli Bachelor (BAC) fokozat azoknak a hallgatóknak szól, akik számviteli szakmai karriert kívánnak folytatni.

Az IIE BAC fokozat hároméves. A tanév február és november között tart. A modulokat teljes munkaidőben szállítják előadásokkal és oktatóanyagokkal, hétfőtől péntekig a nap folyamán.

Sign here

Belépési követelmények

 • NSC: Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 80%
 • NC (V): alapképzés angolul 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 80%
 • SC: angol nyelvű jóváhagyás 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 80%
 • SC (a): Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 80%
 • Nemzetközi: USAf mentességi tanúsítvány diplomamunka számára, amely megfelel a vonatkozó matematika és angol követelményeknek. Magasabb szintű bizonyítvány, haladó szintű bizonyítvány, 240 vagy 360 kredit diplomás a rokon területeken kielégítheti a felsőfokú képzés minimális felvételi követelményeit. Ha a tudományág nem egyezik meg, akkor a kredit legalább 20% -ának a tudományos ismeretekhez vagy a számoláshoz kell kapcsolódnia.

Megjegyzés:

 1. Azoknak a jelölteknek, akik nyilvántartásba vett és akkreditált, magasabb szintű könyvelési bizonyítványt vagy hasonlót szereznek, amelynek teljes számviteli moduljaként számviteli alapmodulként szerepelnek egész évben, és ennek a képesítésnek a számviteli számítási átlaga nem rendelkezik 70% -kal, a 12 Számvitel (SINAC019) az első év első félévében. Ha a 12 ülés bármelyike nem érkezik érvényes ok nélkül, akkor a számviteli Bachelor fokozaton történő regisztrációját visszavonják.
 2. Azoknak a jelentkezőknek, akiknek a 12. évfolyamon nincs könyvelése, vagy amelyek a 12. évfolyamon 50% -ot nem szereztek a számvitelért, az első év első félévében részt kell venniük a számviteli bevezetés (SINAC019) mind a 12 ülésén. A 12 ülés bármelyikének érvényes ok nélkül való részvétele a számviteli Bachelor fokozaton történő regisztrációjának törlését vonja maga után.

Akkreditáció

A IIE Számviteli Bachelor fokozatot a Felsőoktatási Tanács (CHE) akkreditálta, és a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) nyilvántartásba vette a nemzeti képesítési keretrendszerben (NQF) 422-es hitelminősítésként a 7. szinten (SAQA ID: 99284).

A IIE Számviteli Bachelor fokozatot a Dél-afrikai Chartered Accountants (SAICA) is egyetemi diplomaként akkreditálta, hogy felkészítse a hallgatókat a Chartered Accountant képesítésre.

Karrierlehetőségek

Ez a fokozat vonzó pályafutási lehetőségeket nyit meg; ez a fok ideális lépés a vállalkozással kapcsolatos karrierlehetőségek változatos és izgalmas körében. Ezek a lehetőségek többek között a következőkké válnak:

 • Jogi könyvelő (CA (SA))
 • Hivatásos könyvelő
 • Minősített vezetői könyvelő
 • Mérlegképes könyvelő

Tanítási és tanulási stratégia

A IIE Varsity Főiskolán büszkék vagyunk és szenvedélyesek vagyunk a „hagyományos előadások” módszertanától a vegyes tanulási stratégiánkhoz - a VCBlendhez - való elmozdulásunkkal szemben.

Ez a vegyes tanulási stratégia kiterjeszti a tanulást az osztályterme keretein túl, és lehetőséget teremt diákjaink számára együttműködésre, társakkal és oktatóikkal való együttműködésre, hogy megteremtsék a fogalmak megértését. A hallgatók elkötelezettségét támogatja egy tanulásmenedzsment rendszer (LMS) és az online tanulási anyagok, amelyeket az oktatási stratégia alátámasztására fejlesztettek ki.

A VCBlend megközelítésnek köszönhetően időt fog tölteni saját kutatásainak elvégzésére, értékelési tanulmányokra és feladatok elvégzésére. A vegyes tanulási tapasztalatok, a VC vezeték nélküli tantermi és campusi lehetőségeinek kihasználása érdekében a hallgatóknak a BYOT (Bring Your Own Technology) eszközöket kell alkalmazniuk, például mobil eszközöket, netbookokat, laptopokat vagy táblagépeket, hogy kifejlesszék a szükséges tudományos és digitális ismereteket a három év ilyen fokozat.

Ez a diákközpontú megközelítés arra készteti a hallgatókat, hogy elszámoltathatóak legyenek a tanulásukért, miközben fejlesztelik azokat a kritikus készségeket, amelyekre szükségük lesz a gyorsan változó 21. századi munkakörnyezetben való sikeres fejlődéshez.

Mint ilyen, diákjaink számára az akadémiai élet dinamikus, kihívásokkal teli és releváns.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Tovább

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Kevesebb
Fokváros , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Több Kevesebb