IIE Számítógépes és informatikai tudományok alapképzése alkalmazásfejlesztésben

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Áttekintés

A IIE számítástechnikai és informatikai alapképzés alkalmazásfejlesztésben alapos elméleti alapot és tudásbázist biztosít a jelentkezők számára az informatika (IT), a programozás, a platformok közötti mobil alkalmazásfejlesztés, webfejlesztés, adatbázis-tervezés, hibaelhárítás, tesztelés, csatlakoztathatóság, testreszabás és projektmenedzsment. A diplomások értelmes szoftverfejlesztési szemléletet fognak kidolgozni, amely a holisztikus alkalmazásprogramozás és fejlesztés mély megértésén alapul. Ezt a képesítést úgy fejlesztették ki, hogy fejlesszék a diplomások képességeit a megoldás-központú tervezésben, kódolásban, megvalósításban és menedzsmentben, olyan rendszerszintű gondolkodók előállítása révén, akik bármilyen eszköz vagy platform számára szoftvermegoldásokat fejleszthetnek.

Ennek a képesítésnek az eredményeit kritikusnak ítélték meg a szoftverfejlesztés sikeres karrierjének megszerzéséhez, amely biztosítja az illetékes asztali és mobil alkalmazásfejlesztőket a magán- és az állami szektorban. Az üzleti folyamatok megértésével az üzleti szabályok keretében a diplomások képesek lesznek az üzleti problémák megoldására és az üzleti igények kielégítésére szoftveralkalmazás-fejlesztés révén. A diplomások felkészülnek arra, hogy bemutassák az alkalmazásfejlesztési kompetenciákat, és felelősségteljes módon hozzájáruljanak szervezetük gazdasági jólétéhez.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Belépési követelmények

 • NSC: Bachelor pass angolul 30%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
 • NC (V): alapképzés angolul 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 60%
 • SC: Angol nyelvű jóváhagyás 33,3%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 50%
 • SC (a): Bachelor pass Maths / HG 40% -kal vagy Math Lit / SG 50% -kal; Legalább 30% LOLT-ban NSC / SC (a) VAGY legalább 33,3% SC-ben
 • Nemzetközi: USAf mentességi bizonyítvány, amely megfelel a vonatkozó matematikai és angol követelményeknek. A rokon magasabb szintű bizonyítvánnyal vagy 240 kredit diploma VAGY haladó szintű bizonyítvánnyal vagy 360 kredit diploma teljesítheti a felsőfokú képzés minimális felvételi követelményeit. Ha a tudományág nem egyezik meg, akkor a kredit legalább 20% -ának a tudományos ismeretekhez vagy a számoláshoz kell kapcsolódnia.

Akkreditáció

A IIE Számítógépes és Informatikai Tudományok Alkalmazásfejlesztésben (BCAD) a Felsőoktatási Tanács (CHE) által akkreditált, és a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) a Nemzeti Képesítési Keretrendszerben (NQF) 365 kredit összegben nyilvántartásba vette. 7. szintű képesítés (SAQA ID: 97600).

Karrierlehetőségek

Ez a fokozat vonzó pályafutási lehetőségeket nyit meg; ez a diploma tökéletes lépés a karrierlehetőségek változatos és izgalmas köréhez.

 • Alkalmazásfejlesztő nem mobil és mobil platformokra
 • Cloud Computing Developer
 • Cloud Computing tanácsadó
 • Cloud Integrator
 • Dinamikus webes fejlesztő
 • Adatbázisfejlesztő
 • Adatelemző
 • Szoftverfejlesztő
 • Szoftverfejlesztési projektmenedzser
 • Szoftverfejlesztési program menedzser
 • Szoftvermérnök

Tanítási és tanulási stratégia

A IIE Varsity Főiskolán büszkék vagyunk és szenvedélyesek vagyunk a „hagyományos előadások” módszertanától a vegyes tanulási stratégiánkhoz - a VCBlendhez - való elmozdulásunkkal szemben.

Ez a vegyes tanulási stratégia kiterjeszti a tanulást az osztályterme keretein túl, és lehetőséget teremt diákjaink számára együttműködésre, társakkal és oktatóikkal való együttműködésre, hogy megteremtsék a fogalmak megértését. A hallgatók elkötelezettségét támogatja egy tanulásmenedzsment rendszer (LMS) és az online tanulási anyagok, amelyeket az oktatási stratégia alátámasztására fejlesztettek ki.

A VCBlend megközelítésnek köszönhetően időt fog tölteni saját kutatásainak elvégzésére, értékelési tanulmányokra és feladatok elvégzésére. A vegyes tanulási tapasztalatok, a VC vezeték nélküli tantermeinek és egyetemi hallgatóinak a legtöbbet ki kell használniuk a BYOT (Bring Your Own Technology) eszközökhöz, például mobil eszközökhöz, netbookokhoz, laptopokhoz vagy táblagépekhez, a szükséges akadémiai és digitális ismeretek fejlesztéséhez a e képesítés időtartama.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Tovább

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Kevesebb
Fokváros , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Több Kevesebb