IIE Kereskedelmi Bachelor (BCom)

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Áttekintés

A IIE Kereskedelmi Bachelor (BCom) diploma széles körű üzleti képesítéssel rendelkezik a diplomások számára, amely felbecsülhetetlen értékű a karrier kialakításában az üzleti világban. A BCom fokozat minőségi tanulási tapasztalatokat kínál a hallgatók számára a kortárs, dinamikus és érdekes üzleti területen, azzal a lehetőséggel, hogy a stratégiai menedzsment, a marketing menedzsment, a pénzügyi menedzsment, valamint a pénzügy és számvitel területén megválaszthassák az alapfegyemet. Ez a Bachelor fokozat célja, hogy felkészítse a hallgatókat az egyre összetettebb igényekre, amelyekkel szemben a szakmai üzleti környezetben szembe kell nézniük. A diplomások szilárd elméleti ismeretekkel lépnek be az üzleti világba; erős problémamegoldás, kritikus gondolkodás, döntéshozatal és stratégiai készségek támogatják. Ez a fok a hallgatók számára kiemelkedően értékesíthető egyensúlyt teremt a tudás, a gyakorlati alkalmazás és a készségek terén.

student, typing, keyboard

Belépési követelmények

 • NSC: Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
 • NC (V): alapképzés angolul 50%; Matematika / HG 60% vagy Math Lit / SG 60%
 • SC: angol nyelvű jóváhagyás 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
 • SC (a): Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
 • Nemzetközi: USAf mentességi tanúsítvány diplomamunka számára, amely megfelel a vonatkozó matematika és angol követelményeknek. A rokon magasabb szintű bizonyítvánnyal vagy 240 kredit diploma VAGY haladó szintű bizonyítvánnyal vagy 360 kredit diploma teljesítheti a felsőfokú képzés minimális felvételi követelményeit. Ha a tudományág nem egyezik meg, akkor a kredit legalább 20% -ának a tudományos ismeretekhez vagy a számoláshoz kell kapcsolódnia.

Akkreditáció

A IIE Kereskedelmi Bachelor fokozatot (BCom diploma) a Felsőoktatási Tanács (CHE) akkreditálta, és a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) nyilvántartásba vette a Nemzeti Képesítési Keretrendszerben (NQF) mint 366 hitelképességű 7. szintű képesítést. (SAQA ID: 84706).

Karrierlehetőségek

Ez a fokozat vonzó pályafutási lehetőségeket nyit meg; ez a fok tökéletes választási lehetőséget kínál az üzleti élethez kapcsolódó karrierlehetőségek változatos és izgalmas köréhez, attól függően, hogy melyik alapfegyemet választja.

A marketing menedzsment alapvető tudományága

 • Általános menedzsment
 • Marketing menedzsment
 • Piackutatás
 • Tanácsadó

Pénzügyi menedzsment alapvető fegyelem

 • Általános menedzsment
 • Vállalati számvitel
 • Pénzügyi szolgáltatások
 • Tanácsadó

Pénzügyi és számviteli alapvető fegyelem

 • Vállalati számvitel
 • Pénzügyi szolgáltatások
 • Tanácsadó

Stratégiai menedzsment alapvető fegyelem

 • Általános menedzsment
 • Stratégiai menedzsment
 • Vállalkozói szellem
 • Tanácsadó

Tanítási és tanulási stratégia

A IIE Varsity Főiskolán büszkék vagyunk és szenvedélyesek vagyunk a „hagyományos előadások” módszertanától a vegyes tanulási stratégiánkhoz - a VCBlendhez - való elmozdulásunkkal szemben.

Ez a vegyes tanulási stratégia kiterjeszti a tanulást az osztályterme keretein túl, és lehetőséget teremt diákjaink számára együttműködésre, társakkal és oktatóikkal való együttműködésre, hogy megteremtsék a fogalmak megértését. A hallgatók elkötelezettségét támogatja egy tanulásmenedzsment rendszer (LMS) és az online tanulási anyagok, amelyeket az oktatási stratégia alátámasztására fejlesztettek ki.

A VCBlend megközelítésnek köszönhetően időt fog tölteni saját kutatásainak elvégzésére, értékelési tanulmányokra és feladatok elvégzésére. A vegyes tanulási tapasztalatok, a VC vezeték nélküli tantermi és campusi lehetőségeinek kihasználása érdekében a hallgatóknak a BYOT (Bring Your Own Technology) eszközöket kell alkalmazniuk, például mobil eszközöket, netbookokat, laptopokat vagy táblagépeket, hogy kifejlesszék a szükséges tudományos és digitális ismereteket a három év ilyen fokozat.

Ez a diákközpontú megközelítés arra készteti a hallgatókat, hogy elszámoltathatóak legyenek a tanulásukért, miközben fejlesztelik azokat a kritikus készségeket, amelyekre szükségük lesz a gyorsan változó 21. századi munkakörnyezetben való sikeres fejlődéshez.

Mint ilyen, diákjaink számára az akadémiai élet dinamikus, kihívásokkal teli és releváns.

A IIE BCOM fok hároméves. A tanév február és november között tart. A modulokat teljes munkaidőben szállítják előadásokkal és oktatóanyagokkal, hétfőtől péntekig a nap folyamán.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Tovább

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Kevesebb
Fokváros , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Több Kevesebb