IIE Jogtudományi Bachelor

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Áttekintés

A IIE jogi kereskedelem Bachelor (B Com (jogi)) fokozat általános jelentést biztosít a jelöltek számára a jog, az üzleti menedzsment, a gazdaság és a pénzügyek fő tudományágain, lehetővé téve számukra, hogy üzleti karriert folytathassanak, amelyhez jó jogi alapot, vagy alternatív módon folytathatja a jogi karriert, de szilárd alapokkal rendelkezik a kereskedelemben.

Az IIE B Com (jogi) fok hároméves. A tanév február és november között tart. A modulokat teljes munkaidőben szállítják előadásokkal és oktatóanyagokkal, hétfőtől péntekig a nap folyamán.

call

Belépési követelmények

  • NSC: Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
  • NC (V): alapképzés angolul 50%; Matematika / HG 50% vagy Math Lit / SG 60%
  • SC: angol nyelvű jóváhagyás 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
  • SC (a): Bachelor pass angol nyelven 50%; Matematika / HG 40% vagy Math Lit / SG 60%
  • Nemzetközi: USAf mentességi tanúsítvány diplomamunka számára, amely megfelel a vonatkozó matematika és angol követelményeknek. A rokon magasabb szintű bizonyítvánnyal vagy 240 kredit diploma VAGY haladó szintű bizonyítvánnyal vagy 360 kredit diploma teljesítheti a felsőfokú képzés minimális felvételi követelményeit. Ha a tudományág nem egyezik meg, akkor a kredit legalább 20% -ának a tudományos ismeretekhez vagy a számoláshoz kell kapcsolódnia.

Akkreditáció

A IIE Kereskedelmi Jogi Bachelor fokozatot a Felsőoktatási Tanács (CHE) akkreditálta, és a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) nyilvántartásba vette a Nemzeti Képesítési Keretrendszerben (NQF) 376 hitelképességű 7. szintű képesítésként (SAQA). ID: 93729).

Karrierlehetőségek

Ez a fokozat vonzó pályafutási lehetőségeket nyit meg; ez a fok ideális lépés a vállalkozással kapcsolatos karrierlehetőségek változatos és izgalmas körében. Ezek a lehetőségek többek között a következőkké válnak:

  • megfelelőségi tiszt
  • vállalati titkárnő
  • egy adott üzleti vállalkozás vállalatirányításáért felelős személy
  • üzleti stratégiai tervező

Tanítási és tanulási stratégia

A IIE Varsity Főiskolán büszkék vagyunk és szenvedélyesek vagyunk a „hagyományos előadások” módszertanától a vegyes tanulási stratégiánkhoz - a VCBlendhez - való elmozdulásunkkal szemben.

Ez a vegyes tanulási stratégia kiterjeszti a tanulást az osztályterme keretein túl, és lehetőséget teremt diákjaink számára együttműködésre, társakkal és oktatóikkal való együttműködésre, hogy megteremtsék a fogalmak megértését. A hallgatók elkötelezettségét támogatja egy tanulásmenedzsment rendszer (LMS) és az online tanulási anyagok, amelyeket az oktatási stratégia alátámasztására fejlesztettek ki.

A VCBlend megközelítésnek köszönhetően időt fog tölteni saját kutatásainak elvégzésére, értékelési tanulmányokra és feladatok elvégzésére. A vegyes tanulási tapasztalatok, a VC vezeték nélküli tantermeinek és egyetemi hallgatóinak a legtöbbet ki kell használniuk a BYOT (Bring Your Own Technology) eszközökhöz, például mobil eszközökhöz, netbookokhoz, laptopokhoz vagy táblagépekhez, a szükséges akadémiai és digitális ismeretek fejlesztéséhez a három év ilyen fokozat

Ez a diákközpontú megközelítés arra készteti a hallgatókat, hogy elszámoltathatóak legyenek a tanulásukért, miközben fejlesztelik azokat a kritikus készségeket, amelyekre szükségük lesz a gyorsan változó 21. századi munkakörnyezetben való sikeres fejlődéshez.

Mint ilyen, diákjaink számára az akadémiai élet dinamikus, kihívásokkal teli és releváns.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Tovább

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Kevesebb
Fokváros , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Több Kevesebb