Humán erőforrás menedzsment BA kitüntetések

University of Westminster, Westminster Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Humán erőforrás menedzsment BA kitüntetések

University of Westminster, Westminster Business School

Az üzleti sikerhez széles körű ismeretekre és képességekre van szükség. Ez a tanfolyam, amely összekapcsolja az üzleti menedzsment elméletét és gyakorlatát, lehetővé teszi, hogy fejlessze a kortárs üzleti világban megkövetelt jövőképet, innovációt és dinamizmust.

Ezen a kurzuson az üzleti ismeretek és a menedzsment készségek széles skáláját kapja. A kurzus bemutatja Önt a különböző üzleti funkciókhoz, és széles perspektívát nyújt a globális üzleti környezet számára.

Az emberi erőforrás menedzsment (HRM) szakosodásával az elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása az emberek irányításának mögött is folyik. Meg fogja tanulni alkalmazni a szervezeti pszichológia és szociológia elméletet, hogy megértsék a HRM különböző aspektusait, és elmélyítsük az alapvető vezetői képességek megértését, mint például a coaching, a mentorálás és a tehetségek fejlesztése.

Ez a kurzus egy sor további karrierlehetőséget nyit meg az emberi erőforrás menedzsmentben és szélesebb körben a tanácsadásban és a menedzsmentben akár állami, magán, akár harmadik szektorbeli szervezetekben.

Tanfolyam tartalom

Minden egyes tanulmányi évben a mag- és opciómodulok kombinációját veszi magával, nagyobb rugalmassággal, ahogy átmegy az oklevélen. A kurzus részeként idegen nyelvet tanulhat.

Az 1. évben bemutatjuk az üzleti szervezetek, a szélesebb üzleti környezet, valamint a kulcsfontosságú vezetői képességek és kompetenciák funkcióit, beleértve az információgyűjtést és elemzést, a pénzügyeket, a marketinget, az embereket és szervezeteket. Üzleti menedzsment BA és Pathways úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak Önnek, és lehetővé teszi számodra, hogy az első Pathways végén átkapcsoljon a különböző üzleti menedzsmentutak között, ha kívánja.

A 2. év alapvető moduljai a vállalkozások működésének (különösen a digitális környezetben), az emberek vezetésének és irányításának, valamint a döntéshozatalnak a középpontjában állnak. Pathway tanulmányozni a kiválasztott Pathway t egy különleges díjért, vagy válasszon modulokat az összes üzleti területről egy általános díjért. Az Ön személyes és szakmai fejlesztő oktatója segít Önnek abban, hogy eldöntsön a képességeinek és személyes karrierjének leginkább megfelelő tanulmányi programnak. Külföldön tanulhat félévre a 2. év második felében.

A 3. évfolyamon a modulok lehetővé teszik, hogy kritikus és tükröződő megközelítéseket alkalmazzunk a korszerű üzleti élet stratégiai szintű kihívásainak feltárására és a szakértelmének továbbfejlesztésére. Lehetőséged lesz egy projekt vagy önálló kutatás befejezésére is, amely egy választott témát vizsgál.

A tanítási módszerek középpontjában az aktív hallgatói tanulás szemináriumok, workshopok, problémamegoldás és kevert tanulás (beleértve a csoportos munkát) célja, hogy érdekli Önt. Az értékelési módszerek tartalmazhatnak esszét, beszámolókat, prezentációkat, esettanulmányokat, videókat, podcastokat, wikit, blogokat és posztereket, valamint az időben korlátozott osztálytermi teszteket és vizsgákat.

Tanulmányok tárgya

Az alábbi tantárgyak jelzik, hogy mit fog tanulni ebben a kurzusban.

1. évfolyam (4. kreditszint)

A vizsgálat tárgya lehet:

 • Számviteli és pénzügyi alapismeretek
 • Információelemzés és kezelés
 • Globális üzleti környezet
 • Marketing alapelvek
 • Emberek és szervezetek

2. évfolyam (5. kreditszint)

A vizsgálat tárgya lehet:

 • Üzleti döntéshozatal
 • HRM Essentials
 • Vezető és vezető emberek
 • Műveletek és Digitális Üzletág
 • A munka és az ipar szociológiája
 • Munka és szervezeti pszichológia a HR-kontextusban

Szakmai év

A 2. és a 3. év között egyéves, teljes munkaidős üzleti elkötelezettséget vállalhat. A múltbeli diákok számos kkv-ban és elismert szervezetben végeznek elhelyezéseket, többek között a Barclays Bank, a British Airways, a Disney UK, az IBM és az NHS. Alternatív megoldásként külföldön tanulhat partnerintézményeinken.

3. évfolyam (6. kreditszint)

A vizsgálat tárgya lehet:

 • A tehetség felmérése és fejlesztése
 • Coaching és mentorálás a munkahelyen
 • Kulturális különbségek és emberek kezelése
 • A humán erőforrás menedzsment jelenlegi témái
 • Foglalkoztatási törvény
 • Globális stratégiai menedzsment
 • Fenntartható üzlet

Westminster választani

A tanfolyam részeként választhatsz modulokat. A választók izgalmas lehetőségeket kínálnak arra, hogy bővítsék tapasztalataikat az egyetemen, és olyan készségeket és ismereteket szerezzenek, amelyek segítenek Önnek jobban alkalmazhatóvá válni.

Nemzetközi Alapítvány tanfolyam

A Kaplan International College London-val együttműködve alapítványi kurzusokat kínálunk a nemzetközi diákok számára, akik nem felelnek meg a Bachelor-fokozat követelményeinek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Westminster, Westminster Business School

Utoljára frissítve February 19, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Főoldal / EU: £ 9,250 - tengerentúli: 12,500 £
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt