Ható vizsgálatok német

Általános információk

Program leírás

Zeneakadémia és színház

Department: Zene és Előadóművészeti,

Látvány (román és német nyelvű)

West University of Timisoara

Tanszék megbízott német (BA)

Időtartam és mértéke:

6 szempontjából; Bachelor of Arts (BA)

Felvett hallgatók a német Department:

10 hely szemeszterenként

Tárgyai az agglegény alapismeretek:

Ható, improvizáció, mozgás, tánc, beszéd képzés, hangképzés, a történelem a jelmez, művészet make-up, kreatív színházi műhely, ének, művészeti menedzsment, színháztörténet, drámai elmélet, színházi esztétika

Rövid leírás:

Az intézet 1992-ben alapított eljárva a német nyelv az a célja, képzett színész, különösen a német színpadi romániai edzeni. Az oktatás során a felfedezése és fejlesztése színészi képességek révén improvizációs gyakorlatok, megpróbálja színpadi helyzetek alapján elbeszélő szövegek, jelenetek, szerepe vizsgálat egyre nehezebben jellegű workshop produkciók nyilvános szerepléseit, valamint színházi gyakorlat.

Az előadók többnyire állva hivatásos színházi szakemberek, színészek és rendezők, hogy biztosítsa a jelenlegi és a közvetlen érintkezést az oktatás és a színházi munka. Szoros együttműködés évek óta létezik a német állami színház Temesvár, a Német Kulturális Központ és a német konzulátus. Előadók a német nyelvű országokban rendszeres projektek és műhelyek az intézetben.

belépés:

Felvételi vizsga (július, ha a rendelkezésre álló tartózkodás szeptemberben).

Beszélt nyelvek:

Német, legalábbis nyelvi szint B1.

beiratkozás:

Téli félévben, októberben.

Pedagógusok száma:

2 professzorok, 3 és 5 kar egyetemi asszisztens.

Csere és együttműködési projektek:

Exchange karok Lipcse és Rostock; Részvétel nemzetközi színházi találkozón a német nyelvű dráma hallgatók Bern, Essen, Graz, Hannover, Potsdam Rostock és Chemnitz;

Részvétel a fesztivál NONSTOP Chemnitz

Erasmus partnerek: Zene-és Művészeti Egyetem Bécs város, Graz Művészeti Egyetem, "Anton Bruckner" Private University for Music, dráma és tánc Linz, Folkwang Egyetem Essen Egyetem Művészeti Társadalmi Ottersberg.

Lehetséges munkaterületek:

Diplomások a lehetőséget, hogy alkalmazza megfelelően a kiképzést a német Állami Színház Temesváron, vagy a német minisztérium az Nagyszeben színházi vagy más színházak Németországban. Ezen kívül vannak más szakmák, ahol tudnak elhelyezkedni: Moderators német televízió és rádió, drámaírók és színházi pedagógusok és vezetői a kulturális intézmények.

Kiegészítő képzés, például egy mester fokozatot hatású vagy rendezés, nyit további karrierlehetőségek megszerzésével további képesítések.

Cím: Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Muzica şi Teatru

Departament: Muzica - Actorie

Artele spectacolului - Actorie (lb. română şi lb. engleză)

Piaţa Libertăţii no. 1

RO-300077 Temesvár

Tel.: 40-256-592654

www. UVT .ro

www.fmt. UVT .ro

a kapcsolatot:

Univ. Prof. Dr. Eleonora Ringler Pascu

E-mail: eleonora.ringlerpascu@gmx.de; eleonora.ringlerpascu@e- UVT .ro

A kérelmezők tájékoztatása külföldről:

Office of International Relations

(Angolul)

E-mail: nemzetközi @ e- UVT .ro

Telefon: 40256592324

www. UVT .ro / nemzetközi

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Universitatea de Vest din Timi?oara (UVT) / West University of Timi?oara (WUT) is the main higher education institution and research center in Western Romania.

Universitatea de Vest din Timi?oara (UVT) / West University of Timi?oara (WUT) is the main higher education institution and research center in Western Romania. Kevesebb