Hároméves kurzus látványterv

Általános információk

Program leírás

Cselekedve tanulás elve mögött a három éves képzés Raffles Milan, képzési lehetőséget, hogy az elme, biztosítja a megbízható technikai háttér és teszi azt szeretnénk, hogy szélesíteni látókörüket az élet.

Miért?

Tervezése eszközökkel átalakítani a világot, kezdve a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb. A design nem csak egy tudományág, amely azt tanítja nekünk, hogy kitaláljon és javítani az anyagi élet: ez a modell, hogy tanít minket, hogy mennyi a kis és a nagy terv köti láthatatlan szálak. Ez a szakterületen a változás, a felelősség és az elkötelezettség.

szakmai lehetőségek

A vizuális tervező a tervező is képes koordinálni a munkavállalók készségek különböző tudományágak, és képes megbirkózni - a szerepe a „rendező” - a komplex kérdések a vállalati kommunikáció, a szolgáltatás és a termék. A tanfolyam ad egy módszert a különböző szakaszaiban a projekt, annak végrehajtását, és javasolta a tervezők pozíciók (szakmai irodák, hivatalok, szervezetek), kreatív tanácsadó ipari vagy kereskedelmi vállalkozások, vagy - megnyitja saját stúdió - in ' csatlakozzanak a vállalkozói karrier személyzetet.

Ki

A kurzus nyitott azok oklevéllel magasabb iskolai és a diákok az olasz és külföldi egyetemeken. Szükség van egy nettó érdeklődés a tudományok design (vizuális, grafikus, kiállítás és digitális tervezés, feliratok, fotó és videó), társadalomtudomány (antropológia, elméletek a kommunikáció és a média, a szociológia és a szemiotika) és a kultúra vizuális művészetek (művészettörténet és a design). A résztvevők a jövő tervezők digitális és analóg kommunikáció, kreatív igazgatók, a márka szakértők.

program

Az előkészítő szakasz (első év) A közbenső mélység (második év), és a tanfolyam elvégzése szentelt a végső portfolió (harmadik éves projekt). A fundamentumok alapvető tervezési tipográfiai nyelvtan, a szoftver a grafikai elrendezés a csomagolás, az interaktív Motion Graphic Design, a diákok megtanulják a tudományágak kapcsolódó látványterv, hozzátéve, hogy a kulturális háttérrel kreatív technikák és technológiák működtetéséhez tudatosan összetett forgatókönyvek korunk.

Témakörök

 • Graphic Design.
 • Brand tervezés.
 • A fénykép és videostorytelling.
 • művészeti és design történetében.
 • Kiállítás tervezés és feliratok.
 • Digitális tervezés.
 • Interaktív tervezés.
 • Antropológia, a szociológia, szemiotika.
 • Elmélete tömegkommunikációs.
 • Marketing és a kutatás.

Project Tanárok

Ezek elismert szakemberek, a szerzők a projektek, amelyek nyomot hagytak, és sok év tanítás mögött. Nekik van egy nyitott meg, és nagyon nemzetközi. Ezek egy részét egy összetartó és produktív-csoport, és szeretik, hogy megvitassák az elért tanfolyamok, az alkalmat arra, hogy a futás és teljesítményét az egyes hallgatók.

 • Maurizio di Robilant
  Brand tanácsadó
  robilant.it
Luca Barcelona
Grafikus és kalligráfus
lucabarcellona.com

Lucio Lazzara
tervező
zetalab.com Andrea Braccaloni
grafikus
leftloft.com Marcello Francone
művészeti igazgató
skira.net Luisa Milani
grafikus
latigre.net Armando Milani
grafikus
milanidesign.it Ester Manitto
tervező
lineee.it Matteo Balocco
UX és Web designer
matteobalocco.Linkedin Davide Calluori
Digitális Artist
b612studio.com Stefano Fabbri
illusztrátor
stefanofabbri.eu Corrado Musmeci
Nyomtatás Expert
fontegrafica.it Giovanni Pelloso
Történelmi és fényképezés kritikus
giovannipelloso.Linkedin Maria Angela Polesana
szociológus média
mariaangelapolesana.Linkedin Lia Luzzatto
Színtanácsadónk
color-and-colors.it Roger Botti
kreatív igazgató
robilant.it Andrea Bandiera
kreatív igazgató
robilant.it Giuliano Dell'Orto
kreatív igazgató
robilant.it Chiara Grandesso
grafikus
helvetika.it Luigi Ciuffreda
építészmérnök
luigiciuffreda.Linkedin Roberta Maddaloni
Executive coach
robertamaddaloni.Linkedin Emanuele Rossi Baj
Executive coach
emanuelebajrossi.Linkedin Massimiliano Pappalardo
Executive coach
massimilianopappalardo.Linkedin Gianfranco Mele
Executive coach
gianfrancomele.Linkedin Angelo Ferrara
Kreatív igazgató Vállalati Branding
robilant.it Giuseppe Ardrizzo
epistemologo

cégek

A közel harminc év alatt az üzleti, Raffles Group épített szilárd partnerhálózat, akik a három éves képzés és mester. A hírnév, a vállalatok és a kapcsolatok minősége fejlődött a garancia egy nagyon gyümölcsöző találkozó az oktatás és az üzleti világ.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Brother, Bulgari, Burberry, a C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Bútor Design Award Szingapúr, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, a HP Technology, HSBC - Hong Kong és Shanghai Banking Corporation, IKEA, InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahagóni, Max Mara, MediaCorp, Metro, Michael Kors, a Microsoft, a Nippon festék, a Nokia, az Orchard Road Business Association, a Pepsi, a Philips, a Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, a Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Szingapúr Bútor Industries Tanács, Szingapúr Ékszer Egyesület, a Sony Pictures, a standard Chartered, textil és divat Föderáció Tiffany & Co., Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

hétfő talk

Minden hétfőn este 18:00 órakor Raffles Milan felkéri a diákokat, hogy megfeleljen a nagy karakter a tervezés jelenet, a stílus és a design kultúra. Hallgassa az élő történeteket és ötleteket a piac befolyásolása és előre a gondolkodásmód lehetőséget a nagy mélység, amely kiegészíti az akadémiai programokat. Itt vannak a találkozókon a következő évben.

Belépés

A Triennálé részvételével történik, maximum 20 versenyző.
A jelöltek kiválasztására készül egy egyéni interjú a pálya vezetője.

egyenes

 • Olasz nyelvtanfolyamok:

  Diákok Európai Unió és Svájc

  7.000,00 € A jövedelmi tartományban
  9.000,00 EUR II bevételtartomány
  EUR 11,000.00 III jövedelem tartományban
  15.000,00 euro IV jövedelem tartományban
 • Angol nyelvtanfolyamok:

  Diákok Európai Unió és Svájc

  EUR 10.000,00 A jövedelmi tartományban
  EUR 11,500.00 II bevételtartomány
  EUR 12,500.00 III jövedelem tartományban
  15.000,00 euro IV jövedelem tartományban
 • EU-n kívüli hallgatók, tanfolyamok olasz vagy angol nyelven:
  12.500,00 €
 • Tájékoztató ISEE jövedelemkategóriák:
  A sávhatár euróig 40.000,00
  II fizetést tartományban 40,001.00 EUR 70,000.00
  III fizetést tartományban 70,001.00 EUR 100,000.00
  IV sávhatár feletti 100,000.00 Euró
 • Belépőjegy
  Ahhoz, hogy alkalmazni a felvételi egyetemi programra, meg kell fizetnie belépőjegy 100,00 euró.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il ... Tovább

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il futuro diritto negli occhi. E soprattutto una scuola che ha raccolto intorno a sé una squadra formidabile di docenti, in molti casi nomi di spicco della scena internazionale dello stile e del design. Kevesebb