Globális Kommunikáció és Menedzsment Bachelor

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Globális Kommunikációs és Menedzsment Program (GCM) a nemzetközi kommunikáció művészetének Bachelor fokozatát kínálja a 2020-ig kezdődő hallgatók számára. A program négyéves tanulmányi idővel fejeződik be.

A Zhejiang University hosszú ideje tartó nemzetközi oktatási filozófiájának tiszteletben tartásával a GCM program elkötelezett a vállalkozók és a jövőbeli üzleti vezetők képzése mellett, akik egyesítik az interdiszciplináris ismereteket, a pénzügyi és üzleti elemzés szakértelmét, valamint a kínai üzleti környezet mély megértését, hogy kitűnjenek Kínában és globálisan versenyeznek. A hallgatók kétnyelvű kínai és angol nyelvtudással, kultúrák közötti kommunikációs készségekkel és szilárd Kínával kapcsolatos ismeretek megalapozásával járnak el. Felszerelve az alapvető kommunikációs és menedzsment, a hallgatók képesek lesznek sikereket a multinacionális vállalatok és a kínai vállalkozások a menedzsment, az üzleti, a kommunikáció és a marketing területén, és jól felszerelt, hogy hídként szolgáljon Kína és a világ között.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Programfunkciók

Interdiszciplináris pedagógia

A GCM programja a Zhejiang University első egyetemi üzleti programja a nemzetközi hallgatók fogadására. A pályaorvosási program az első a maga nemében, amely a menedzsment, a pénzügyek, a kommunikáció és a kínai tanulmányokat interdiszciplináris platformmá egyesíti a nemzetközi hallgatók számára.

Alkalmazott és kétnyelvű tanterv

Kínai nyelv és kultúra, kommunikáció, pénzügy és globális üzleti gyakorlatok. Az oktatás elsődleges nyelve az angol, a kínai nyelvet pedig az alkalmazott beállításokban és a kutatásban használják. A kultúrák közötti kommunikáció a program során hangsúlyt helyez.

Elkötelezettség a világszínvonalú tanulási környezetben

A Zhejiang University Nemzetközi Campus, ahol a program található, példa a nemzetközi együttműködésre és a keleti és a nyugati oktatási stílus integrálására. A campus rangos kínai és külföldi professzorokat és egy nagy nemzetközi hallgatói közösséget hoz össze, és évente több száz magasan képzett kínai középiskolás hallgatót fogad be.

Vállalkozói és innovációs központ

Az osztálytermen kívül a ZIBS kivételes lehetőségeket kínál a szakmai gyakorlathoz, az ipari gyakorlatokhoz és a kulturális tapasztalatokhoz. A ZIBS stratégiai partnerségeket alakított ki az Ant Financial és más vezető cégekkel, lehetővé téve a hallgatóknak, hogy részt vegyenek egy 6 hónapos gyakorlati képzési programban a világ vezető cégeiben.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Belépés

Alkalmazási képesítés

 • A jelölteknek nem-kínai állampolgároknak kell lenniük 18-30 év között, és középiskolai bizonyítvánnyal kell rendelkezniük.
 • A jelentkezőknek ajánlott az alapvető kínai nyelvtudás. A pályázók a ZIBS által szervezett kínai jártassági tesztet tesznek ki.
 • Azoknak a jelentkezőknek, akiknek anyanyelve nem angol, vagy akik még nem teljesítették középiskolai angol nyelvű okleveleket, igazolniuk kell az angol nyelvtudást, például TOEFL (80 vagy annál magasabb), IELTS (5,5 vagy magasabb).
 • A kínai oktatási minisztérium rendeletei szerint a szárazföldi kínai, hongkongi, makaói és tajvani jelölteket a külföldre történő bevándorlás után nemzetközi hallgatóknak kell tekinteni, ha 2016. április 30. előtt érvényes érvényes útlevéllel vagy nemzeti igazolvánnyal rendelkeznek, és legalább 2 éves tengerentúli tartózkodási helyről rendelkezik 2016. április 30. és 2020. április 30. között (az adott év legalább 9 hónapja a tengerentúlon tartózkodás teljes évben tengerentúli tartózkodásnak számít. A tartózkodást a belépéstől számítják, és kilépési bélyegek).
 • Ha a kérelmező automatikusan megszerezte a külföldi állampolgárságot egy idegen országban való születésekor, és az egyik vagy mindkét szülő kínai állampolgár, akkor a kérelmező kérelmének felülvizsgálatát az Exit-Entry által kiadott, a 2008-as számú cikk szerint hajtják végre. Adminisztratív hivatal, tartományi közbiztonsági hivatal, Zhejiang tartomány.

Jelentkezési folyamat és szükséges dokumentumok

※ A jelentkezési részletekkel és a határidővel kapcsolatban jelentkezésének benyújtása előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot a ZIBS Program Csapattal (gcm@intl.zju.edu.cn).

 • Első lépés: Online alkalmazás
  • Jelentkezzen be az online jelentkezési rendszerbe (http://isinfosys.zju.edu.cn/recruit/login.shtml), hogy kitöltse az online jelentkezési űrlapot, kinyomtassa és aláírja a nevét.
 • Második lépés: Fizessen be a jelentkezési díjat az online pályázati rendszerbe. Ha nem sikerül teljesíteni az online fizetést, akkor az egyiknek KELL fizetnie a jelentkezési díjat az egyetem bankszámlájára, és feltölteni az átutalási levelet a rendszerbe.
 • Harmadik lépés: Nyújtsa be a következő jelentkezési dokumentumokat (a következő sorrendbe helyezve):
 • Jelentkezési lap személyi igazolvánnyal (fehér háttér, méretben 35 mm × 45 mm).
 • Az útlevél fénymásolata.
 • Középiskolai oklevél (eredeti példány vagy hitelesített másolat). A középiskolai végzettségűek hallgatói előzetes bizonyítványt kaphatnak.
 • Átirat minden középiskolai kurzusról (eredeti példány vagy hiteles másolat);
 • TOEFL / IELTS vagy más angol nyelvi teszt pontszáma (angol nyelvű oktatók számára, akiknek anyanyelve nem angol).
 • Két ajánlási levél a középiskolás tanároktól. A levélre fel kell tüntetni a tanárok aláírását, telefonszámát és e-mail címét.
 • A személyes nyilatkozatnak tartalmaznia kell a tanulmányi tapasztalatokat, az alkalmazás indokát, a személyes erősségeit. Kevesebb, mint 800 szó.
 • A felső középiskolai időszakban folytatott akadémiai kurzusokra vonatkozó kitüntetések fénymásolata. (Ha van)
 • Azoknak a kérelmezőknek, akik feladták az eredeti kínai állampolgárságot és külföldi állampolgárságukat kell benyújtaniuk (1) a kínai állampolgárság megszüntetésének igazolása (2) a jelenlegi állampolgársági igazolás (3) az útlevélben való kilépési és belépési nyilvántartás, 2016. április 30. és 2020. április 30. között .
 • Ha a kérelmező automatikusan megszerezte a külföldi állampolgárságot a külföldön való születéskor, és az egyik vagy mindkét szülő kínai állampolgár, akkor a kérelmezőnek be kell nyújtania (1) a külföldi ország születési anyakönyvi kivonatát (2) a kínai szülők állandó lakóhellyel rendelkező igazolását külföldi ország (az állandó tartózkodási engedélyt a kérelmező születése előtt meg kellett volna szerezni). A fent említett bizonyítványok másolata elfogadható.
 • A 18 év alatti pályázóknak (2020. szeptember 1-jéig) be kell nyújtaniuk (1) garancialevelet (Letöltés) (2) a szülők által írt közjegyzői hitelesítési levelet.
 • A jelentkezési díj átutalása. (Ha van)

Megjegyzés:

 1. A nemzetközi szabványos tesztek eredményeit (pl. SAT / IB / GCE A-LEVEL / ACT / OTHER) elfogadják.
 2. A más nyelven benyújtott pályázati dokumentumokat le kell fordítani kínai vagy angol nyelven, és hitelesíteni kell.
 3. A fent említett dokumentumokat be kell küldeni vagy kifejezetten át kell adni a Zhejiang University Nemzetközi Főiskola Felvételi Irodájának. A pályázati csomagot "Bachelor Degree Program Application Materials" felirattal kell ellátni.
 4. A jelentkezési anyagokat és a jelentkezési díjat NEM térítik vissza, függetlenül a jelentkezés eredményétől.
 5. A Zhejiang University felkérheti a pályázókat kiegészítő anyagok benyújtására, vagy telefonos / videointerjú vagy írásbeli vizsga levonására.

Vigyázat:

 1. Ha a hallgatók személyes okokból nem érkeznek meg, vagy kilépnek az iskolából, akkor az előre fizetett tandíjat NEM térítik vissza.
 2. A tandíj befizetésekor az egyetemi bankszámlára ki kell tölteni a pályázat sorszámát és a pályázó nevét. A pályázó neve. Az anonim átutalást az egyetemnek adománynak kell tekinteni.

Jelentkezési díj: 800 jüan RMB (fizetési információk)

Interjúk: A ZIBS Felvételi Iroda kiválasztja a pályázókat és meghatározza, ki kerül interjúba. Az interjúkat személyesen vagy videokonferencia útján tartják.

Tandíj

 • A tandíj évi 65 000 RMB.
 • A végleges tandíjat a legújabb kormánypolitika szerint meg kell változtatni.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

ZIBS hallgatói belépési ösztöndíj (10 000–30 000 jüan RMB)

 1. célok
  • A ZIBS hallgatói belépési ösztöndíjat úgy hozták létre, hogy jutalmazza a kiemelkedő potenciállal rendelkezőket. A program nyitva áll a GCM pályázók számára. Az ösztöndíjat a hallgatók havonta megkapják megélhetési támogatás formájában, a hallgatói regisztráció után egy hónappal kezdve. Az ösztöndíjat egy tanév (10 hónap) időtartamára folyósítják. A hallgatóknak azonban a regisztrációkor teljes összegben fizetniük kell a tandíjat.
 2. Alkalmazási irányelvek
  • A pályázóknak ki kell tölteniük az ösztöndíj jelentkezési űrlapját, és el kell küldeniük az egyetemi hallgatók csoportjának (gcm@intl.zju.edu.cn).
 3. Értékelési szempontok
  • Az ösztöndíj-ajánlatot a középiskolában jelentkezők átírásainak, interjújának teljesítménye és a lehetséges hozzájárulások alapján határozzák meg. Az eredményt június közepén teszik közzé.

Egészségügyi biztosítás

 • Azok a hallgatók, akik a teljes tanévi tandíjat időben megfizették vagy teljes ösztöndíjjal finanszírozták, jogosultak az egyetem által nyújtott átfogó egészségbiztosításra.
 • Megjegyzés: A fizikai vagy mentális betegségek gyógykezelési költségei, amelyeket a hallgatók az egyetembe való belépés előtt szenvedtek, nem fedezhetők ezzel a biztosításval.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Tovább

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Kevesebb