Gasztronómia és Kulináris Művészetek Bachelor
Antalya Bilim University
Kulcs információ
Campus helye
Antalya, Törökország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
8 hónapok
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Áttekintés
A gasztronómia és a konyhaművészet magában foglalja a művészet és a kultúra filozófiáját, valamint az étkezés-ivás tudományát. A kulináris művészet, amely már régóta szerepel a különféle nemzetközi egyetemek és intézmények programjában, Törökországban is fókuszpontja. Ebben a kimenetelben jelentős szerepet játszott az a tény, hogy a kulturális struktúra változik és a turizmus a leggyorsabban fejlődő ágazat Törökországban. Ebben a tekintetben a gasztronómia és a gasztronómia művészete olyan szakácsok kiképzése, akik helyi és nemzetközi konyha mintákat kínálnak, és jelöltek lehetnek arra, hogy konyhai szakácsokként és menedzserként működjenek az élelmiszer- és italágazatban. Várhatóan hozzá fognak járulni a képesített és képzett egyének számának növekedéséhez is, akikre nagyon szükség van a szállás-, valamint az élelmiszer- és italiparban. Ezeket az embereket úgy képezik ki, hogy javítsák kommunikációs és adminisztratív ismereteiket és készségeiket, és általában szerepet töltenek be a szolgáltatóiparban.
Oktatás a nemzetközi szabványok szerint
A török turisztikai ipar további lépésként történő továbbviteléhez a világ legjelentősebb egyetemeinek idegenforgalmi tanterveinek áttekintésével és az ágazati igények figyelembevételével összeállították egy hibrid tantervet. A legfrissebb könyveket, amelyeket a világ legjelentősebb egyetemei használtak, áttekintettük és elsődleges és kiegészítő információforrásként kínáltuk hallgatóinknak. Diákjainknak esélyük van az ágazat elemzésére és az elmélet és a gyakorlat keverésére a projekt házi feladataik során. Idegenforgalmi vállalkozásokban végzett gyakorlati gyakorlatok révén megismerik ezeket az intézményeket képzésük során a helyszínen. Szükségük van arra is, hogy külföldön végezzék szakmai gyakorlataikat.
Az ABU Turisztikai Főiskola hallgatója
Diákjaink országunk különböző városaiból és a világ különböző részeiről származnak, heterogén és gazdag környezetet teremtenek. 4 éves oktatási időszakunk első éve elsősorban üzleti és adminisztrációs tanfolyamokat kínál; így hallgatóink megismerhetik az adminisztrációt és az üzletet. A következő időszakban a gasztronómiával és a gasztronómiai művészetekkel kapcsolatos elméleti kurzusokon kívül hallgatóink alkalmazott módszerekkel megismerik a világ különféle konyháit. Tudományos képzésük utolsó évében hallgatóink tudományos módszertant végeznek tudományos módszerekkel, amelyek egy érdeklődésre számot tartó területhez kapcsolódnak. Ez a tanulmány jelentős azok számára, akik folytatni akarják a magiszteri tanulmányokat vagy tovább lépni az ágazatban, mivel betekintést nyújt a problémák azonosításához, a megoldások megtalálásához és a jelentések elkészítéséhez.
Információk a tanszékről és az általános feltételek
A Gasztronómia és Kulináris Művészetek Tanszéke teljes angol nyelven nyújt tanfolyamokat. Diákjaink egy másik idegen nyelvet tanulnak, amelyet egyetemeink biztosítanak oktatásuk során. Összesen 240 ECTS tanfolyamot kapnak 4 évre / 8 félévre. Kisebb és dupla fő fokozatot is megtehetnek.
Oktatók
Az elméleti ismereteket és a szakmai gyakorlatot együtt kell biztosítani a turisztikai oktatás jól megtervezett programjában. Ebben az összefüggésben akadémiai személyzetünk olyan tanárokból áll, akik ágazati tapasztalattal rendelkeznek. Ezért tanáraink ismerik az ágazatot, kapcsolatba lépnek az iparral, és alkalmanként találkoznak az ágazat képviselőivel szövetségek létrehozására. Ezen felül tudományos publikációkkal és konferenciákon való részvétellel járulnak hozzá a tudományos világhoz.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Gasztronómiai fokozat
- Santander, Spanyolország
Gasztronómiából alapképzés
- Split, Horvátország
- Zagreb, Horvátország
Főiskolai diploma konyha- és gasztronómiai tudományokból
- Barcelona, Spanyolország