Gépészmérnöki Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Mechanical Engineering egy négyéves alapképzésben a gépgyártás, az ága mérnöki, amely magában foglalja a tervezés, a gyártás, és a berendezések.

A tanfolyam olyan alapvető területeket foglal magában, mint a mechanika , a kinematika , a termodinamika , az anyagtudományok , a szerkezeti elemzés és az elektromosság .

A gépészmérnökök ezeket a fő elveket használják a gyártási üzemek, az ipari berendezések és gépek, a fűtési és hűtési rendszerek, a közlekedési rendszerek, a robotika , az orvostechnikai eszközök stb. Tervezésére és elemzésére.

A gépészmérnöki szakoktatás évente $ 24,000 dollárral kezdődik, bár az IELTS (6.5) és a TOEFL (90) vizsgabizottság alapján, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredmények alapján részleges érdemű ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára.

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat, kutatási projektek, előadások, laboratóriumi munka, OPT és CPT lehetőségek formájában.closeup photo of gray and white engine partAndrik Langfield / Unsplash

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb