Gépészmérnöki diákok a University of South Carolina számíthat a magas színvonalú oktatás párosulva számos kutatási lehetőségeket. Tanácsadástól a szakmai és szövetkezetek, a diákok elhagyják felkészült és magabiztos kezdeni a szakmai karrier, vagy írja be egyetemre.

A Gépészmérnöki program a University of South Carolina lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák és végre interdiszciplináris kutatási kari a College of Engineering and Computing, valamint a USC College of Arts and Sciences, a USC Medical School.

A gépipari egyetemi program UofSC lehetővé teszi a diákok fejleszteni a különböző szintű szakértelem. A tananyag magában foglalja a következő területek koncentrációja:

  • tervezés / gyártás,
  • mechanika / anyagok,
  • THERMOFLUID / energia tudományok és
  • fenntartható fejlesztését.

Egyetemi hallgatók, akik érdeklődnek folytat diplomáját lehet alkalmazni három órával az alapképzés terhelés felé elvárás a Masters of Science. Ez lehetővé teszi a diákok teljes BS és ME fok öt év alatt.

A végzős hallgatók kihasználhatják a kis létszámú csoportok, kiváló oktatási, az ipar által finanszírozott projektek, on-campus és off-campus megvalósítási mechanizmusok, és a magas minőségű finanszírozott kutatás.

Az épület szakértelem szilárd Szilárdságtani folyamatok, intelligens anyagok, gyártási automatizálás, párhuzamos mérnöki / tervezés, fenntartható tervezés és THERMOFLUID / energia tudományok, a diákok állnak készen, hogy csatlakozzon a gépipar és a feldolgozóipar South Carolina és azon túl.

Mit gépészmérnök tanulmány?

Szakok gépészmérnök közé tartozik az alapvető tanfolyamok tudomány és a matematika, a fejlett témák gépészmérnöki, és sok technikai választani, amelyek lehetővé teszik UofSC diákok szakosodott számos területen.

Thermo-folyadékok
A tanulmány a thermo-folyadékok jár hő és / vagy anyagátadási porózus közegben; elektronika hűtés; transzport jelenségek a csatlakozás és a gyártási folyamatok; A tervezés, gyártás, csomagolás, és modellezése microelectromechanical rendszerek (MEMS) a mikro- hűtőrendszerek és mikro áramlástechnikai és orvosbiológiai eszközök.

Mechanikája Anyagok és roncsolásmentes szervíz
A tanulmány mechanikája anyagok roncsolásmentes értékelés növeli a megértést a műszaki anyagok és szerkezetek, valamint a gépészeti válasz és hiba viselkedés alakul digitális deformáció mérési rendszerek szerkezeti értékelését és jellemzését, és biztosítja mérnökök fejlett elméletek, elemzési módszerek és modellezés / szimuláció / tervezési eszközöket az autók, hajók, repülőgépek, stb

Intelligens Structures és állapot-alapú karbantartás
A tanulmány az intelligens szerkezetek és állapot-alapú karbantartása gépek összpontosít jellemző piezoelektromos / piezomagnetikus aktív anyagok és hasznosításáról strukturális egészségügyi felügyelet, a sérülés észlelése, diagnosztika / prognosztika gép / aktív / adaptív lengéscsillapítás, egészségügyi felügyelet forgó gépek, repülőgépek és állapot-alapú karbantartás mechanikai rendszerek.

Mechatronika
A tanulmány a mechatronika jár az integráció mechanikus rendszerek és elektronika, mint elektromechanikai rendszerek beágyazott érzékelők, mikrokontroller, a működtetés, és a folyamat ellenőrzése; robotok és autonóm járművek; és autóipari rendszerek.

Nanotechnológia
A tanulmány a nanotechnológia alakul nanoszerkezetű anyagok, beleértve a tervezés, gyártás / feldolgozás, megbízhatóság vizsgálata, nanomechanikai jellemzését és szimulációja nanoszálak, nanofilmek és nanokompozitok.

Gyártás és anyagok feldolgozása
A tanulmány a gyártási és anyagok feldolgozása magában fejlesztése és modellezése fejlett összekötő technológia kavaró hegesztése Ti ötvözet, acél ötvözetek, vastag rész Al ötvözetek, és Al fém mátrix kompozit.

Nukleáris Mérnök
A tanulmány a nukleáris technika összpontosít fejlett nukleáris tüzelőanyagok és más anyagok, termohidraulika, reaktor kialakítása, a fejlett üzemanyag ciklus szerkezeti integritását atomreaktor hajók és csőrendszerek, ridegség reaktortartály acélok, és alkalmazása a nukleáris energia a jövő energetikai gazdaságok fenntarthatósága beleértve a hidrogén nukleáris energia használata a hidrogén mint üzemanyag.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus University of South Carolina »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020