Fizika Tudományok Bachelor

Általános információk

Program leírás

A Fizikai Tanszék gazdag és átfogó tanulmányi programot kínál B.Sc.-hoz. fizika fokozat. A B.Sc. A fizika hallgatói két különféle pálya közül választhatnak, nevezetesen az Általános fizika és az Űrtudomány, miután elvégezték a kötelező fizikai kurzusokat. Az Általános fizika sávot standard fizikai sávként kínálják, az Űrtudományi sáv pedig kifejezetten az űrrel kapcsolatos fizika témákra összpontosít. A program célja a fizika szakembereinek képzése és végzettsége, hogy megfeleljen a munkaerő igényeinek a nemzeti érdeklődésre számot tartó legfontosabb területeken. A program jól megtervezett és frissített fizikai tantervet kínál, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy hatékonyan vegyenek részt a munkahelyen, vagy folytatják posztgraduális tanulmányaikat és kutatásokat folytassanak. A fizika hallgatóinak további matematikai, természettudományos, általános oktatási és informatikai kurzusokra van szükségük, hogy tovább fejlesszék tudásukat, hátterüket és készségeiket.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

A program célkitűzései

  • Hogy hatékony szakembereknek és szakértőknek bizonyuljanak a csapatmunka, a kommunikáció, a problémamegoldás, a kreativitás és a szakmai etika szempontjából.
  • Folytatni kell szakmai fejlődését felsőfokú végzettség megszerzésével és az egész életen át tartó tanulás készségeinek és képességeinek fejlesztésével.
  • Bekapcsolódni és alkalmazni szakértelmét olyan létfontosságú társadalmi kérdésekben, mint például a fenntarthatóság és a környezetvédelem, a munkahelyi egészség és biztonság, az erőforrások kezelése, valamint az oktatás és az üzleti tanácsadás és vezetés.

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

  • Azonosítsa, megfogalmazza és megoldja a tudományos problémákat a fizika és a matematika ismereteinek felhasználásával.
  • Kísérletek kidolgozása és lefolytatása, adatok elemzése és értelmezése a következtetések levonásához
  • Tervezze meg a rendszert, alkatrészt vagy folyamatot a számítástechnikai és a kísérleti fizika kívánt követelményeinek való megfelelés érdekében.
  • Hatékony kommunikáció írásbeli és szóbeli formában sokféle közönséggel.
  • Felismerje a szakmai és etikai felelősségeket, valamint a fizikai megoldások globális energia- és környezetvédelmi aggályokat.
  • Hatékony munka a csoportokon közös célok elérése érdekében, a feladatok megtervezése, a határidők betartása, valamint a kockázatok és a bizonytalanság elemzése.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Tovább

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Kevesebb