Hivatalos Leírás

Bachelor Fashion Textiles (BA)

A BA Kitüntetések Divat Textil program alapja a mi izgalmas, új épület a londoni egyetemen. Ez mértékben feltárja a tervezés és megvalósítás innovatív textíliák divattól a nyomtatási, kötött, szövés és a díszítés és magában foglalja a különböző tevékenységek jól felszerelt divat és textil stúdiók és műhelyek.

Ön tanulmányozza a teljes körű szakorvosi divat és textil alapú készségek az első évben, amely elvezet titeket kiválasztotta a specializálódás összpontosítani a következő két évben a tanulmány. Hiszünk abban, hogy képes együttműködni a régi technológiák és az új, így például, fedezze fel a tervezés és nyomtatás textíliák technikák alkalmazásával kezdve kézi festés és szitanyomás ruhával, hogy state-of-the-art digitális nyomtatás és hímzés. Bemutatjuk, hogy a divat textilek projektek divat tudatosságot, annak feltárása, sziluett, színes, illusztrációs és portfolió bemutatása, valamint a minta vágás és ruhavarrás.

A hat hetes szakmai gyakorlat elhelyezést, ahol van a székhelye a teljes időt a tervező vagy orvos az Ön által választott zajlik, a második évben. Van hozzáférést biztosít az összes művészeti és design műhelyek, így is használja fotózás és reprodukciók, például, hogy segítsen megvalósítani ötleteit. A változatos és széles körű könyvtári tanulási források támogatják a kutatást, és nem csak a könyvek, hanem csodálatos gyűjteménye film, adatbázisok, a legmodernebb és archivált folyóiratok és magazinok és a múzeumi minőségű gyűjteménye 3D darab beleértve a történelmi ruha és kiegészítők.

Ezen mértékben van tanulni nem csak a tudás és gyakorlati készségek elengedhetetlen a sikeres karrier a divattervezés, mint oly sok ragyogó öregdiák illusztrálják, hanem egy sor személyes készségek, mint például az önbizalom, a hajlandóság, hogy kihívást magad, a képes együttműködni másokkal, és a készség, hogy felfedezzék, és meghatározza a saját arculat arculat.

Végén a mértéke akkor mutatnak a munkát a Middlesex Egyetem Művészeti és Design fok Show. A műsor egy ünneplés a végén a tanulmányok és a kezdete az alkotói pályájának, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megmutassák a tehetségüket a barátok, a család és a kreatív ipar munkáltatók.

Ön is érdekelt a 12 hetes kurzust, sikeres befejezése, amely garantálja a sor egy jelölt BA Kitüntetések program: Alapítvány Művészeti és Design, intenzív Rövidpályás

Belépési követelmények


A pályázók meghívást kapnak portfólió interjúban.

Angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok


Meg kell hatáskörrel angol nyelven, és mi általában megkövetelik Grade C GCSE vagy azzal egyenértékű képesítést. A leggyakoribb angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok IELTS 6,0 (minimum 5,5 mind a négy komponens) vagy TOEFL Internet-alapú 72 (legalább 17 odafigyelés és írásban, 20 beszéd és 18 olvasás).

Program oktatási nyelve:
Angol

45 további kurzus Middlesex University London »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,000 GBP
- Az Egyesült Királyságban és az EU-ban; £ 10,400 - Nem EU-
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date