Főiskolai diplomát számviteli

Általános információk

Program leírás

Főiskolai diplomát Számviteli

Ha van egy szem a részleteket, és egy trükk a dolgozó számok, a számviteli szak is segít felkészülni az ideális karrierjét. A cél a Bachelor of Science in Accounting (BSA) szak célja, hogy az Ön számára széles körű, az alapvető ismeretek a számviteli és megadja a készségek meg kell dolgozni abban a helyzetben, akkor büszke lehet.

A mi Accounting szak, akkor értsék a dinamika szervezetek, az üzleti környezet és a gazdaság. Érettségi után, akkor munkakeresés különböző beállításokat, beleértve az állami számvitel, ipari, kormányzati és non-profit szervezetek.

Ne várjon egy napot az induláshoz a számviteli karrierjét. Lépjen kapcsolatba Southern Műszaki Főiskola ma, hogy többet arról, hogyan lehet keresni a Bachelor diplomát Florida.

Mennyi ideig tart nekem befejezni ezt a programot?

A program célja, hogy 176 hét alatt készül el. Azok közül, hogy befejeződött a program 2013-2014-, % kész a 176 hétig. Kevesebb, mint 10 diák elvégezte ezt a programot 2013-14. Száma, akik be is fejezik a rendes játékidőben tartották vissza, hogy megőrzi az a diák.

Mik az esélyek állást, amikor végzek?

A munkaközvetítő aránya a diákok, akik elvégezték ezt a programot %. Mi kell számítani az információkat; Azonban, mivel adatvédelmi aggályok, nem tudjuk, hogy ezeket az adatokat.

Utoljára frissítve júl. 2015

Az iskoláról

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want ... Tovább

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want quality career training in the growing fields of Allied Health, Business, Design, Education, Information Technology, Legal Studies, Nursing and Technical Trades. So what are you waiting for? Contact an admissions representative at... Kevesebb
Bonita Springs , Fort Myers , Port Charlotte , Tampa , Auburndale , Brandon , Mount Dora , Orlando , Sanford + 8 Több Kevesebb