Főiskolai diplomát lakberendezés

Általános információk

Program leírás

Főiskolai diplomát Interior Design

Ez tovább tart, mint a értelme a stílus és a szenvedély a tervezés, hogy megtalálják a karrier a belsőépítészet terén. Ez az, ahol Southern Műszaki Főiskola segítségével vegye be a kreativitás és stílus a következő szintre.

A belsőépítészeti iskolát elérhető az Institute of Interior Design nálunk Bonita Springs tanulás helyén, és az Ön számára korszerű ismeretek és a gyakorlati képzés mind a lakossági és üzleti tervezés. Befejezése után a program, akkor munkakeresés, mint egy belsőépítész saját tervező cégek, kiskereskedelmi tervezési központok vagy homebuilder stúdióknak. Southern Műszaki Főiskola büszke tagja a Nemzetközi Interior Design Association.

Ha úgy belsőépítészeti főiskolák Floridában, forduljon Southern Műszaki Főiskola az induláshoz az új karrierjét, mint egy belsőépítész.

Mennyi ideig tart nekem befejezni ezt a programot?

A program célja, hogy 176 hét alatt készül el. Azok közül, hogy befejeződött a program 2013-2014-, % kész a 176 hétig. Kevesebb, mint 10 diák elvégezte ezt a programot 2013-14. Száma, akik be is fejezik a rendes játékidőben tartották vissza, hogy megőrzi az a diák.

Mik az esélyek állást, amikor végzek?

A munkaközvetítő aránya a diákok, akik elvégezték ezt a programot %. Mi kell számítani az információkat; Azonban, mivel adatvédelmi aggályok, nem tudjuk, hogy ezeket az adatokat.

Utoljára frissítve júl. 2015

Az iskoláról

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want ... Tovább

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want quality career training in the growing fields of Allied Health, Business, Design, Education, Information Technology, Legal Studies, Nursing and Technical Trades. So what are you waiting for? Contact an admissions representative at... Kevesebb
Bonita Springs , Fort Myers , Port Charlotte , Tampa , Auburndale , Brandon , Mount Dora , Orlando , Sanford + 8 Több Kevesebb