Főiskolai diplomát információs technológia és biztonsági rendszerek

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Főiskolai diplomát Informatikai és biztonsági rendszerek

Mivel a technológia folyamatosan fejlődik, a vállalkozások fogja találni egyre nagyobb szükség van a képzett informatikai szakemberek. Egy informatikai biztonsági fokozatát Southern Műszaki Főiskola, tudod készíteni egy kihívásokkal teli karrier, hogy fogja meg a bokáját.

Ezek az informatikai biztonsági fokú programok célja, hogy segítsen ebben gyakorlatot azonosítására számítógépes biztonsági réseket, és dolgozzon ki egy szintet szakirányú informatikai biztonság előírtakon túlmenően további általános programok. Ez a program ad elegendő időt, hogy vizsgálja meg a kérdést és technológiák a számítógépes és hálózati biztonság, és a készségek fejlesztése szükséges a tervezés, illetve elhárítása szervezet biztonsági rendszerek eljárások, szabványok, protokollok és politikák, valamint arról, hogy a működési biztonság megfelel A szabványok, irányelvek és törvények.

Sok alapvető tanfolyamok a mi információbiztonsági szak esetén közvetlenül ipari szabvány minősítések, mint például a CompTIA, a Microsoft, a Cisco és a Computer Forensics Investigation. Ebben a programban, akkor tanulmányozza a fejlett projektmenedzsment, hálózati biztonság, biztonsági rendszerek, számítógépes kriminalisztika és vizsgálatok, a fejlett hálózati kriminalisztika, kliens-szerver hálózati operációs rendszerek, digitális otthon technológia integrálása, routerek, és hálózati biztonság.

Ha ránézünk IT biztonsági szakok, úgy Southern Műszaki Főiskola. Tapasztalt oktatók és elkötelezett munkatársak segítségével vegye be a karrierjét, hogy a következő szintre!

Mennyi ideig tart nekem befejezni ezt a programot?

A program célja, hogy 176 hét alatt készül el. Azok közül, hogy befejeződött a program 2013-2014-, % kész a 176 hétig. Kevesebb, mint 10 diák elvégezte ezt a programot 2013-14. Száma, akik be is fejezik a rendes játékidőben tartották vissza, hogy megőrzi az a diák.

Mik az esélyek állást, amikor végzek?

A munkaközvetítő aránya a diákok, akik elvégezték ezt a programot %. Mi kell számítani az információkat; Azonban, mivel adatvédelmi aggályok, nem tudjuk, hogy ezeket az adatokat.

Utoljára frissítve júl. 2015

Az iskoláról

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want ... Tovább

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want quality career training in the growing fields of Allied Health, Business, Design, Education, Information Technology, Legal Studies, Nursing and Technical Trades. So what are you waiting for? Contact an admissions representative at... Kevesebb
Bonita Springs , Fort Myers , Port Charlotte , Tampa , Auburndale , Brandon , Mount Dora , Orlando , Sanford + 8 Több Kevesebb