Földtudományi tudományok a változó világban

Jagiellonian University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Földtudományi tudományok a változó világban

Jagiellonian University

A program leírása

A földtudományok egy változó világban olyan egyetemközi interdiszciplináris program, amely szigorú nemzetközi és összehasonlító perspektívát kínál a kortárs globális rendszer számára. Feladata az, hogy elősegítse a komplex globális problémákkal kapcsolatos kreatív gondolkodást, és felkészítse a hallgatókat az analitikai eszközökre és a kultúrák közötti megértésre, hogy irányítsák őket ebben a folyamatban. A program fő célja, hogy alapvető ismereteket nyújtson a földrajzban, a geológiában és az antropogén átalakításokban a környezetben, valamint a helyi közösségek életére és a globális változásokra. A hallgatók képesek megfigyelni és értelmezni a jelenségeket, és elvégezhetik az alapvető analitikus munkát egyénileg és csoportmunkában. Továbbá alkalmazkodóképessé válnak a változó társadalmi-gazdasági környezetben, polgári felelősségvállalásban és függetlenségben.

Graduate profilja

A diplomásnak jó előkészítése van a földrajz és a geológia területén, valamint azon képesség, hogy azonosítsa és leírja a környezetben bekövetkező antropogén változásokat. A diplomás képes felmérni a természeti és antropogén változások természetes, társadalmi és gazdasági hatásait a környezetben. Ezenkívül elsajátította a környezetgazdálkodás és a fenntartható fejlődés alapelveit. A diplomás képes önállóan megfigyelni, értelmezni és előre jelezni a jelenségeket, pozitív megoldást javasol és szakértelmet készíteni.

Kvalifikációs eredmény

A pályázókat a bejegyzés dátumának és idejének megfelelően, a tervezett regisztrációs időszakon belül kell elhelyezni a ranglistán.

díjak

Jelentkezési díj

A bejelentkezés díja 20 USD (vagy 75 PLN, vagy 18 EUR). A díjat külön fizetik minden egyes regisztrálásra, és minden regisztrációs számla rendelkezik a fizetéshez rendelt bankszámlaszámmal.

Tandíj

tandíj az első évben: 21 000 PLN (kb. 6 450 USD)

tandíjat a második évben: 21 000 PLN (kb. 6 450 USD)

tandíjat a harmadik évre: 21 000 PLN (kb. 6 450 USD)

A tandíjat egy szemeszterben kell kifizetni, legkésőbb az órák első napján.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Jagiellonian University

Utoljára frissítve July 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
19,350 USD
6450 USD / év
Locations
Lengyelország - Kraków, Lesser Poland Voivodeship
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Lengyelország - Kraków, Lesser Poland Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt