Földtani, természettudományi és környezettudományi alapképzés

Általános információk

Program leírás

  • Szak a természettudományi és környezettudományi szakon
  • Szak: geológia szakon

A kurzus célja a geo-környezeti elemzések, a környezet és a terület kezelésének fenntartható megközelítéssel foglalkozó szakmai szakértőinek képzése a biológiai sokféleség védelme érdekében, a természeti erőforrások nem megfelelő felhasználásából eredő kockázatok csökkentése egy interdiszciplináris és rendszerszintű környezet révén.

A program előfeltételei

Az előzetes értékeléshez benyújtandó dokumentumok:

  • Az egyetemi diploma, amely meghatározza az egyetemi oktatáshoz való hozzáférés követelményeit, azaz minimum 12 éves oktatás befejezésekor adják ki
  • Tanulmányi alkalmassági bizonyítvány, ha az Ön hazája megköveteli (pl. Kínai hallgatók Gaokao bizonyítványa, min. Pontszám 380, görög hallgatóknak Apolityrion)
  • Nemzetközi angol nyelvi bizonyítvány (Cambridge; IELTS; TOEFL / TOEIC min B1 szint)

A jelentkezési folyamattal, a díjakkal és az ösztöndíjjal kapcsolatos részletes információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1336, the University of Camerino is one of the most ancient universities in the world. Currently it enrolls about 8,000 students, catered by over 600 professors, instructors and staff.

Founded in 1336, the University of Camerino is one of the most ancient universities in the world. Currently it enrolls about 8,000 students, catered by over 600 professors, instructors and staff. Kevesebb