Read the Official Description

embertan

Az antropológia a tanulmány az emberi lények biológiai eredetét a saját tanult kultúrák és viselkedés. A társadalomtudomány, amely áthidalja a természettudományok a művészetek és a humán, a antropológia nagyobb lesz az Ön számára széles körű és érdemi bölcsészettudományi oktatás.

A mi univeristy antropológiája program, akkor szert gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a kutatás, írásbeli és szóbeli kommunikáció, és az analitikus gondolkodás készségek, valamint felmérték a komplexitás az emberi tapasztalat az időben. Meg fogják érteni a sürgető kérdésekkel, amelyekkel szembe a globális közösség és a végzős rendkívül piacképes ismeretekre, amint azt mi öregdiák, akik sikeresen alkalmaztak a foglalkozások széles skáláját. A diplomások is kapott belépést tekintélyes doktori iskolák.

Az antropológia fő ajánlatok részterületek kulturális és orvosi antropológia, a fizikai / törvényszéki antropológia és régészet.

A Department of Anthropology a következő programokat:

  • BA antropológia
  • BA antropológia környezeti koncentráció
  • Kisebb Antropológia vagy Törvényszéki Antropológiai

BA antropológia

Tanulmány a történelem az emberi tapasztalat a BA Antropológia programban.

A Bachelor of Arts in Anthropology átfogó oktatási arra összpontosít, hogy a fő alkalmazott módszerek antropológia ma.

Akkor folytassa a három fő almezők Adelphi-kulturális antropológia, a régészet és a fizikai / törvényszéki antropológia, valamint kihasználják a bőséges kutatási lehetőségek és a terepmunka irányítása alatt neves oktatók.

A BA antropológia is kínál koncentráció környezeti antropológia, amely egyesíti az antropológia számos kulcsfontosságú perspektívák környezeti tanulmányok.

Ezek a tanfolyamok bizonyítják kritikus viszonyt áll fenn, hogy az emberi település- és környezeti beállítást. Alkalmazások levonni a történelem előtti múltban, egészen a mai világban.

Program taught in:
Angol

See 95 more programs offered by International Accelerator »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019