Elektrotechnika

Általános információk

Program leírás

A tanárok POPULAR Tanulmányok ENERGY koncesszióba

A Villamosmérnöki menete Unisanta van hangolva a beilleszkedés az új technológiákat, amelyek területén a termelés, átvitel és elosztás, figyelembe véve az integráció új, megújuló energiaforrások, mint a szél-, napenergia, biomassza, stb Ezzel összefüggésben arra irányul, hogy az elvi és gyakorlati szakképzés kapcsolódó pályázatok létesítmények projektek, analízis az elektromos hálózatok, a villamos gépek és elektromos berendezések, védelmi és ellenőrzési rendszerek.

Alkalmazkodni a piaci igényekhez, amelynek célja a célirányos képzés során olyan megállapodások és cserék vállalati hitelfelvevők technológiák áramszolgáltatók, kutatóintézetek és más egyetemek Brazíliában és külföldön egyaránt.

A tanulók integrációjának a piac is van lehetőség a részvétel a kutatási és fejlesztési projektek áramszolgáltatók szabályozása alatt Aneel - Országos Villamos Energia Ügynökség, a diákok és öregdiákok Unisanta.

Mesterséges Intelligencia - robotika - A kurzus a Villamosmérnöki áll a Center for Electronic Research Egyetem és az alkalmazott logika Paraconsistent csoportok Intelligens Rendszerek és Automatizálás és robotika, a tisztviselők a CNPq - Nemzeti Tanács Tudományos és technológiai fejlesztés. Ez a részvétel ösztönzi a termelés a tudományos munka és a kutatás területén a hírszerzés Robotics Mesterséges, nemzeti referencia, a hallgatók részvételét a tudományos megindításáról állapotát és fejlődését befejezése természetesen a munka (TCCS), a valós igényeket cégek hitelfelvételi technológiák.

Az intézmény, ezért a kurzus által akkreditált Országos Kőolaj Ügynökség (ANP), a terület vezérlés és automatizálás végrehajtására vonatkozó kutatási és fejlesztési projektek esetében az olaj- és gázipari szektor.

A kar a Villamosmérnöki menete Unisanta áll az orvosok, mesterek és a szakértők bizonyos területeken dolgozó villamosmérnöki széleskörű szakmai gyakorlatok, biztosítva nemcsak a szilárd elvi képzés alapjait a mérnöki, de Szintén megfelelő végrehajtását tekintve a piac különböző szegmenseiben a környéken.

A diákok már kiválasztott Nemzetközi Fellows Program Tudomány határok nélkül MEC, és PIBIC és FAPESP táskák kiváló tanulmányi eredményeket.

Időtartam 5 év (10 félév).

Időszak : Night.

Óra : CH 4032 (négyezer-harminckét órát).

Felajánlott megüresedett : 100 helyen (éjszakai).

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Incluída no seleto Grupo de Excelência de Instituições de Ensino Superior do Ministério da Educação (MEC), a Universidade Santa Cecília (Unisanta) reafirma a qualidade de seu projeto pedagógico de gra ... Tovább

Incluída no seleto Grupo de Excelência de Instituições de Ensino Superior do Ministério da Educação (MEC), a Universidade Santa Cecília (Unisanta) reafirma a qualidade de seu projeto pedagógico de graduação e de pós-graduação, de sua infraestrutura e do desempenho brilhante de seus atuantes professores, alunos, ex-alunos e funcionários. Kevesebb