Elektrotechnika

Általános információk

Program leírás

Bemutatkozás

Az egyetemi diplomát Villamosmérnöki Universidade Mikulás Ursula célja képzése generalista mérnökök ismeretek Power Systems.

Aktusok (a tervezéstől a karbantartás) az ipari és rendszerek, illetve mérési műszerek és elektromos vezérlés, valamint az összes generáció lépést, szállítás, elosztás, használat és az energiatakarékosság, a hagyományos forrásokból, valamint az alternatív forrásokból mondván területét érinti a villamosenergia-rendszerek.

USU kínál a közösség a minőségi természetesen frissített amelynek célja, hogy alkotnak Elektrotechnikusok illeszkedik a jelenlegi üzleti és a jövőbeli piaci és részvétel a társadalom fejlődéséhez.

Intézményi értékek vannak jelen a tervezés során a Villamosmérnöki, amely átfogó képzést felölelő tudományos, humanista, gazdasági, pénzügyi és társadalmi környezet, párosulva azzal a képességgel, hogy szembenézzen, és megoldani a problémákat, hogy elsajátítsa és új technológiák és folyamatosan törekedni frissítése és fejlesztése.

Szakterületek

Befejezése után a kurzus a Villamosmérnöki, a szakmai megszerzi egészséges elméleti alap és átfogó szakértelem és frissített, képes arra, hogy jól képzés a szakma és a magas kreatív képességek és az alkalmazkodás érdekében, hogy megbirkózzanak a társadalmi változások kortárs és is képes bővíteni a választási lehetőségeket és alternatív szakemberek.

A hallgató Villamosmérnöki kínálnak a humánus, kritikus és megfontolt, és képes az információk koordinálása, másokkal különböző területeken a tudás és értelmezni dinamikusan a valóságot.

A villanyszerelő USU mérnök lesz képes megoldást kínálni nem csak szakmailag helyesek, hanem úgy a problémát, mint egész, beleértve a politikai, gazdasági, társadalmi, környezeti és kulturális.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A USU tem por missão, educar para a liberdade, para autonomia inspirada nos valores cristãos, por meio da formação humana e ética, atenta às realidades e complexidade do mundo atual, enraizada no cari ... Tovább

A USU tem por missão, educar para a liberdade, para autonomia inspirada nos valores cristãos, por meio da formação humana e ética, atenta às realidades e complexidade do mundo atual, enraizada no carisma de Santa Ângela, como o lema Serviam (Servirei). Kevesebb