Dzsessz

Általános információk

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in Jazz Hollandiában

A "New York Groningenbe" jazz programunk kétféle okból egyedülálló a világon:

1 A tizenöt legnépszerűbb New York-i művész forgatható menetrend szerint utazik Groningenbe. Az év minden hetében egyikük hétfőtől péntekig tanít.

2 Minden diák (Bachelor és Master) a NY-művészekkel dolgozik, függetlenül a hallgatói műszerektől. A tanfolyamok közé tartoznak az elmélet, a fül-oktatás, a zeneszerzés, a rendezés és a műhelyek széles választéka. Ezenkívül folyamatosan heti oktatásra kerül sor egy világszínvonalú holland karon. Minden osztályban tanítják az angol.

Program szerkezete

Elkezdesz teljesítő nyilvánosan naptól kezdve. A hangsúly a színpadi tapasztalatok bővítésén alapul. Azt is megtanulod játszani a zongorát, hogy jobban megértsd a zeneelméletet. Ön részt vesz stúdió projektekben, és részt vesz a jazz rendezésében és összetételében. A fő eszköze, és a New York-i tagozatos osztályokban a hangsúly az egész tanulmányi program teljes időtartama.

A magánórákon kívül számos együttesben játszhatsz. Minden évben New Yorkba utazunk. A didaktikai témákat és a zenei vállalkozást a második és harmadik évben kínálják. Végén a negyedik év, akkor fejezze be tanulmányait a végső koncert, megmutatva a zenei elképzelés, hogy alakultak ki.

Nincsenek korlátai az eszközök tekintetében. Alapvetően minden eszköz elfogadható.

Felvételi követelmények

A konzervatóriumban lévő programok pályázói várhatóan ismerik bizonyos anyagokat és készségeket. Ezért minden pályázónak minden évben májusban és júniusban tartandó bejárati vizsgán kell elvégeznie. Ez a vizsga két részből áll: elméletből vagy hangzásbeli tesztből és meghallgatásból. Minden rész körülbelül 30 perces, és mindkettő ugyanazon a napon zajlik le. Az eredményeket valószínűleg ugyanazon a napon mutatják be. Különleges esetekben a meghallgatás helyett DVD-t küldhet.

Skype meghallgatás nem európai diákok számára

Önnek lehetősége van DVD meghallgatásra is. A DVD-audíciót a Skype meghallgatása követi. A Skype meghallgatásának tartalma a DVD-n alapul. Elfogadhatósága a két meghallgatáson alapul.

Karrier kilátások

A diplomások képzettek, hogy hivatásos zenészek, és felkészültek egy zenei karrierre, különböző együttesekben, a jazz minden stílusában. Tudni fogod, hogyan reklámozhatod magad és a csoportod. Képes lesz zenét komponálni és rendezni mindenféle együttesnek és zenekarnak. Elkezdi mások tanítását egy zenetanárban vagy magántulajdonban. A legtöbb diplomás önálló vállalkozók, folytatja "portfolió karrier", amely egyesíti a teljesítményt tanítás.

www.hanzegroningen.eu/pcc

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb