Diploma fotós és vizuális kultúrában

Általános információk

Program leírás

előadás

  • Tudta, hogy a fotózás és a vizuális kultúra fokozata:
  • Ez az egyetlen olyan a piacon, amely két funkciót ötvöz: a fényképezést és a vizuális kultúrát?
  • Folyamatosan frissül-e a digitális technológia legújabb fejleményeivel szemben?
  • Előmozdítja-e egyrészt a műszaki-operatív területeken történő képzést az audiovizuális produkciós ipar szolgálatában, másrészt egy olyan szabadabb szempontot, mint például a szerzői fotózás, a képzőművészet kreatív kifejezéseinek közelében?
  • A fotózáson túl a digitális technológia jelenlegi fejleményeire való tekintettel ez a tanfolyam képszakemberek képzését célozza meg, akik kifejezik magukat a fotózás által elérhető különféle eszközökön keresztül?
  • Lehetővé teszi-e a fényképeket a különféle kulturális és audiovizuális forgatókönyvek kölcsönhatásában?
  • Összpontosítson olyan alapvető területekre, mint például: technikák és felszerelések (az analógról a digitális fényképezésre), fényképészeti témák (reklám, riportolás, divat, újságírás) és a kreativitás (összpontosítson magára a projektre, a vállalkozói oldalra, valamint a videó és a megvalósítás megközelítésére)
  • Egy olyan karból áll, amely a piacon elismert szakemberekből áll?
  • Lehetővé teszi-e hozzáférést olyan fotólaborokhoz, amelyek a tanítási tapasztalatokkal együtt a professzionális tevékenységet szimulálják (fotóstúdió, fotólabor, nyomda, hangfülke)?
  • Van-e a végső kiállítás a projektekről a diploma utolsó évében?

Nemzetközi tapasztalat

IADE nemzetközi partnerségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy szemeszternyi nemzetközi mobilitást végezzen egy tekintélyes egyetemen.

vállalatok

A végzettség egész ideje alatt lehetősége nyílik állandó kapcsolatfelvételre az üzleti világgal, akár szemináriumokon keresztül a nemzeti és multinacionális vállalatok vezetőivel és referencia szakembereivel - ifuture és mesterkurzusok révén -, akár szakmai gyakorlattal.

Szakmai kilépések

Foto újságírás, reklámfotózás, divatfotózás, építészet és belsőépítészet, termékfotózás, dokumentum- / tudományos / szerkesztői fotózás, társadalmi és események fényképe, képzőművészet és örökség fényképe, szerzői fotózás, kezelési technikus kép, digitális nyomtatástechnikus, fotózás irányítása, világítás és képsegély, fotószerkesztő (folyóiratok, újságok, kiadók), fényképészeti archívumok kezelése és megőrzése.

Foglalkoztathatóság

95,2%

Idő / időtartam

Nappali / 6 szemeszter

egyetem

Santos - Lisszabon

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the ... Tovább

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the best of the best, in their personal lives or in their future professional integration. IADE today is a reference in teaching Creativity. It is also one of the best Design schools in Europe and a pioneer in Marketing, Advertising, and Photography. Kevesebb