Digitális média technológia

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A digitális média technológiai programban részt vevő diákok a digitális médiatermelés technológiájának hatékony felhasználói leszek a globális közönséggel való kommunikációban. A vizsgált témák közé tartozik a videó, a hang, a fényképezés, a számítógépes grafika és az animáció. Adjon hozzá egy egészséges számítástechnikai technológiát, például a webfejlesztést, a számítógépes programozást, a mobilalkalmazások fejlesztését és a hálózati technológiákat, és egyedülálló ötvözi a készségeket egy izgalmas és jövedelmező karrier indításához.

Professzionális lehetőségek

A digitális médiatechnológia lehetőségei folyamatosan nőnek. A digitális médiatechnológiát jelenleg alkalmazó munkák közé tartoznak a műszaki író, a weboldal tervezője, a számítógépes grafikák tervezője, a könyvtáros, a híradó, a művészeti vezető, a mozgásrajz-tervező, az elektronikus hanghatások gyártója, a számítógépes játékfejlesztő, a fényképész, az oktatási technológus és a videográfus. Ezen a területen sokan önálló vállalkozói tanácsadók és vállalkozók, míg mások a vállalkozások és iparágak széles skáláján dolgoznak.110090_Undergrad_WithTeacher2.jpg

akadémikusok

Számos képzési program lehetőséget nyújt a vizuális kommunikáció számítógépes grafikával való tanulmányozására vagy számítógépes programozás tanulmányozására, de kevesen kínálnak lehetőséget arra, hogy mindkét területet együtt tanulmányozzák. Ez teszi egyedivé a Kansas State Polytechnic digitális média lehetőségét. A digitális média-diákok, akik a vizuális kommunikáció iránti érdeklődést a számítógépes technológiák iránt érdeklődnek, a munkaerő elit szegmensévé válnak.

Nincs elég ember, aki megérti mind a vizuális tervezési, mind a számítógépes programozást, hogy megfeleljen a piaci igényeknek. Azok, akik elsajátítják a készségeket, megtalálhatják magukat a legmodernebb iparágakban, beleértve a szórakozást, az oktatást, az értékesítést és az új médiavállalatokat.

A Kansas State Polytechnic digitális média-technológiai programja a design, a számítógépes programozás és a fizika hibridje. Ez ad a diákoknak egy egyedülálló készlet mind a kreatív és a technikai készségek. A tananyag lehetővé teszi a diákok számára, hogy kifejlesszék a videó, audio, fényképezés, animáció és számítógépes grafika szükséges szakértelmét, hogy digitális megoldásokat hozzanak létre a modern kommunikáció számára.

Akadémiai tananyag

A digitális média technológiai program opció felkészíti a tanulókat arra, hogy a 21. századi globális közönséggel való kommunikáció során a digitális médiatechnológia hatékony felhasználóivá váljanak. Magában foglalja a vizuális műveltség tanfolyamát is; számítógépes grafikus szoftveralkalmazások; multimédiás technológiák, mint például a digitális videó és audio, a digitális fényképezés és a számítógépes programozás; hardver és ügyintézés, ahol számítógépeket állít össze és szoftvereket telepít; és a hálózati technológia.

Ez a fokozat lehetőséget kínál egyedülálló keveréke a vizuális kommunikáció és a számítógépes technológiák, amely felkészíti a diplomások olyan készségek, amelyek a magas és növekvő kereslet a piacon.

Digitális média (pdf)110081_Undergrad_General6.jpg

Karrierlehetőségek

Amint azt a program honlapja megállapítja: "A diákok a digitális médiaterv-opcióban ismerik a digitális médiatechnológiát használó globális közönséggel való kommunikáció legújabb fejleményeit. A vizsgált témák közé tartozik a videó, a hang, a fényképezés, a számítógépes grafika és az animáció. Adjon hozzá egy egészséges számítástechnikai technológiát, például a webfejlesztést, a számítógépes programozást és a hálózati technológiákat, és egyedülálló ötvözetei vannak ahhoz, hogy egy nagyon izgalmas és jövedelmező karrierré váljon. "

A program önállóan állhat kétéves munkatársaként, és a hallgatóknak lehetőségük van újabb két évig tartó további tanfolyam elvégzésére, hogy a digitális médiatudományban kiemelt szerepet kapjanak a technológiai menedzsment alapképzésében. A programról részletesebb információkért tekintse meg az első két weboldalt az alábbi "Kapcsolódó linkek" részben.

Kapcsolódó karrier címek

Számítógépes játékfejlesztő
Számítógépes grafikus tervező
Fotós
Műszaki író
videósok
Weboldal tervezője

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Kevesebb