Digitális üzleti, tervezési és innovációs alapképzés

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A digitális üzleti, formatervezési és innovációs fokozat Spanyolországban egyedülálló, és a La Salle Campus Barcelona tervezte a La Salle Technova technológiai vállalati inkubátorának együttműködésével, átfogó tapasztalatokat szolgáltatva a vállalkozás és a digitális vállalkozás területén.

Ezt a hivatalos 3 éves fokozatot 100% -ban angolul tanítják, és célja, hogy felgyorsítsa minden hallgató személyes projektjét a vállalkozói szellem és az innováció területén, vagy felkészítse őket egy nagyobb projekt vagy összevont indítás részeként.

Ez a digitális üzleti, formatervezési és innovációs fokozatunk megkülönböztető jellemzői közül néhány:

 • Két szakterület közül választhat: A „ Digitális vállalkozói pálya ” lehetővé teszi, hogy tanulása közben saját vállalkozást hozzon létre, és a végleges projekt megvizsgálja a terv életképességét, valamint az első ügyfelek elérését. Az Innovációs pálya célja a digitális innovátorok számára, akik tudásukat induló vállalkozásokban, nagyvállalatokban vagy tanácsadó cégekben kívánják alkalmazni. A fokozat projektje megoldani egy összevont vállalkozás vagy egy induló vállalkozás által feltett kihívást, megoldását az adott vállalaton belül megvalósítva. Felkészült a kihívásra?
 • Személyes projektek mentorálással és coachinggal: az akadémiai modulokkal párhuzamosan az osztálytermen kívüli projektek révén tesztelheti érdeklődését. Annak érdekében, hogy támogassa Önt ebben a projektben, mentorálási mesterképzéseket fog tartani különféle területeken működő gurukkal és mentorokkal, akik sikeres szakemberek, és segít a projekt megvalósításában. Emellett hozzáférhet a profi edzői foglalkozásokhoz, hogy felkészülhessen üzleti vezetővé és csapatok irányítására.
 • Nemzetközi tapasztalatok: A fokozatot 100% -ban angol nyelven és egyetemen tanítják, hallgatóink nemzetközi környezetben multikulturális csoportokban dolgoznak, különféle csoportokból állnak, amelyek különböző osztályok hallgatóiból állnak. Tanulmányutak a Szilícium-völgybe és Ázsiába, valamint egy globális csereprogram, ahol ellátogathat a világ legnagyobb üzleti csomópontjaiba, azok technológiai parkjaiba és megismerkedhet más kultúrákkal, amikor inspirációt szerez a projekthez.
 • A tőkéhez való hozzáférés: A La Salle-ban hiszünk diákjainkban. A hallgatók megtapasztalják az üzleti ötlet gyakorlati megvalósításának realitásait, valamint lehetőséget arra, hogy üzleti vállalkozásukat még tanulás közben is elindítsák. Tudjuk azonban, hogy ez nem mindig könnyű. A La Salle-nál segítünk abban, hogy a Business Angels hálózatán keresztül megtalálják projektje finanszírozását.
 • Tanulás a kihívás módszertana alapján: Diákjainknak lehetősége nyílik arra, hogy a Digital Business Lab segítségével felépítsék ötleteiket és megoldják a tanárok által feltett kihívásokat, mindegyik más kontextusban (workshopok, rendezvények, inspiráló vállalkozások látogatása stb.) Folytatott tevékenységekben vesz részt. Hisszük, hogy a tanuló szerepe saját tanulási folyamatának vezetése azáltal, hogy megvitatják, megvédik ötleteiket és az egyes kurzusok tartalmát alkalmazzák a különféle projektekben.

together now

A digitális üzleti, formatervezési és innovációs diplomára olyan jelölteket keresünk, akiknek rendelkeznek:

 • Üzleti ismeretek: vállalkozással kapcsolatos tantárgyakat kellett volna tanulnia a középiskolában vagy azzal egyenértékű nyelven. A spanyol társadalmi érettségi jó választás annak biztosítására, hogy felkészültél erre az új kalandra.
 • Vállalkozói gondolkodásmód: a kreativitás és az innováció kombinációjával kell rendelkeznie, és nagyon proaktív és önmotiváltnak kell lennie, és képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítsa a vállalkozói magatartás múltbeli tapasztalatait. Létrehozott egy weboldalt vagy blogot? Van YouTube-csatornád? Felrobbant a Instagram-fiókod? Olyan embereket keresünk, akik meg fogják változtatni a dolgokat.
 • A lelkesedés az induló vállalkozások világában: lelkes követőnek kell lennie az induló vállalkozások világában, vezető vállalkozóknak és érdekli, hogy mi történik ebben a gyorsan változó környezetben nemzetközi szinten.
 • Kreatív magabiztosság: képesnek kell lennie arra, hogy bizonytalan és ingatag helyzetekben fejlessze elképzeléseit, és megbirkózzon a kísérleti, rendkívül innovatív folyamatokkal. Önnek képesnek kell lennie kijutni a komfortzónáról, valójában szeretnie kell kijutni a kényelmi zónából!
 • Szenvedély a technológia iránt: mélységes érdeklődést kell képviselnie az új technológiák iránt és az üzleti környezet átalakításában.
 • Digitális átalakulás: kíváncsi kell lennie arra, hogyan reagálnak a vállalatok a digitalizálás kihívásaira, és hogyan tudják a vállalatok megragadni az általa nyújtott lehetőségeket.

Ön egy generáció részét képezi, amely a digitális átalakulás következő korszakához vezet.

célok

Mit kapsz ebből a fokozatból, amely a maga nemében Spanyolországban? Egy olyan fajta, mert lehetőséget kínál arra, hogy személyes projektjeit a gyakorlatban is gyakorolja, még ha hivatalos diplomát is tanul, mindössze 3 év alatt.

 1. A készségek, amelyek szükségesek a saját vállalkozás létrehozásához vagy az innovációs osztály vezetéséhez egy szervezeten belül. Vállalkozóként gondolkodás nélkülözhetetlen az innovatív projektek végrehajtásában. A vállalkozói gondolkodás elemei közé tartozik a szándékos kíváncsiság, a cselekvés felé mutató elfogultság, az önirányított tanulás és a kreatív magabiztosság.
 2. A társaság létrehozásában való részvétel tapasztalata. Függetlenül attól, hogy saját vállalkozását alapítja, vagy csatlakozik egy nagy szervezet vállalkozói csapatához, a diploma végzése alatt a La Salle értékesítő társaságát irányítja. Megtanulja, hogyan kell kezelni az e-kereskedelem pénzügyeit, hogyan lehet meggyőző online marketing tervet kidolgozni, hogyan lehet az adatokat elemezni a piaci intelligencia érdekében és többet eladni, és hogyan működik az e-kereskedelem logisztikája. Ez a tapasztalat segít megoldani az online környezetben felmerülő problémákat.
 3. Fejlesztjük üzleti készségeinket. A valós projekteket használó módszerek, mint például a Design Thinking, a Lean Startup és az Agile Development (SCRUM) révén megtanulják, hogyan lehet projektek kidolgozására és kezdeményezések létrehozására a legelején. A fejlesztendő készségek magukban foglalják többek között az informatikai és számítógépes ismereteket, a stratégiai készségeket, a digitális és nem digitális marketing, az adatkezelés, az innováció, az üzleti koncepciók, a kreativitás és a tervezési technikákat.
 4. Fejlesztjük személyes készségeinket. Ez a végzettség arra készteti Önt, hogy értékes hozzájárulást nyújtson, és megcélozza a társaságát vagy az induló vállalkozást a többitől. Ez a program felhatalmazza a hallgatókat olyan készségekkel, mint vezetés, versenyképesség, jövőkép, kreativitás, pozitivitás, személyes márka menedzsment, stratégia, hálózatépítés és döntéshozatal, vagyis az egyik vezetővé válhat, akik különbséget tesznek a vállalatok, a közösségek és a társadalom által általában innovatív ötletek fejlesztése, amelyek képesek megváltoztatni az emberek életét.
 5. Fejlesztjük azon képességünket, hogy globális projekteket hozzon létre és terjesszen, maximalizálva a változásokhoz való alkalmazkodási képességét és a társadalomra gyakorolt hatást. Ön olyan rendezvényeken vesz részt, mint például a 4YFN, a hakatonok, az ötletversenyek és mindenféle konferencia. Ön részt vesz ezeknek az eseményeknek a megszervezésében, másokban tagként fog részt venni.

teach me senpai

Módszertan

Új módszertan született: Tanulás kihívással. A kihíváson alapuló projektek lehetőséget biztosítanak a hallgatók számára, hogy valós időben alkalmazzák azt, amit tanulnak.

 • Módszertan az osztályban: Aktív tanuló. Másfél órás előadás hallgatása helyett a hallgatók az osztály körül mozognak, megbeszélést folytatnak, segítik osztálytársaikat, és mindenekelőtt a kurzus tartalmát alkalmazzák projektjeikre.
 • Összpontosítás a legújabb technológiákra: A Singularity University példáját követve úgy gondoljuk, hogy a világ legnagyobb kihívásainak leghatékonyabb módja az exponenciális technológiák alkalmazása. A La Salle Campus Barcelonában multidiszciplináris csapatokban dolgozunk, cégekkel párhuzamosan, a kihívások megoldása érdekében.

Globális gondolkodási elképzelést akarunk tanítani az üzleti életről és a munka képességéről az egész világon.

A digitális üzleti, formatervezési és innovációs diploma több nemzetközi elemmel rendelkezik:

 • Sok nemzetiségű, külföldi tapasztalattal rendelkező professzor.
 • Látogatások más országokba a fokozat során, hogy megtapasztalják, hogyan dolgozik más területeken és kultúrákban, Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában.
 • Lehetőség egy szemesztert külföldön folytatni egy másik egyetemen.

A La Salle Campus Barcelonában a vállalkozói ökoszisztéma a Technova környékén forog, amely Spanyolország egyik legelső induló gyorsítója. A hallgatók számára előnyös lehet, ha egyetemen tanulmányozzák a Campuson található Technológiai és Innovációs Parkot, ahol gyakorlatokat végezhetnek vagy olyan projektekben vehetnek részt, mint például a Technova Young.

Karrierlehetőségek

A mai társadalom digitális készségeket, vezetést és kreativitást igénylő szakembereket igényel, és a saját vállalkozás létrehozása nem az egyetlen ilyen karrierlehetőség a hallgatók számára. A szilárd üzleti értelemben vett kezdeményezést és az innovációt a legtöbb szervezet nagyra értékeli.

Ez a karrierlehetőségek közül néhány, amelyek nyitva állnak az Ön számára:

 • Saját vállalkozás vezérigazgatója, vállalkozója és új társaságok alapítója. Megmutatjuk az előrelépést és tanácsot, kapcsolatokat, finanszírozást kínálunk, és általában segítünk a hallgatóknak mindent felfedezni, amire szükségük van az induláshoz és a növekedéshez.
 • Belső vállalkozó egy konszolidált társaságban - üzleti fejlesztés. Azok az eszközök és technikák, amelyeket a fokozat során fedezünk, a hallgatói kreativitással és ösztönzéssel kombinálva biztosítják a megalapozott vállalkozások innovációs programjainak alapját.
 • Digitális projekt tanácsadó. A tanácsadás nagyszerű módja annak, hogy részt vegyen számos digitális projektben, és többet megismerjen a tudás különböző területeiről vagy az iparágakról, és minden új projekt egy teljesen új kihívást és lehetőséget jelent.
 • Professzionális egy összevont indításkor. Kiváló módja annak, hogy megtapasztalják az életet egy induló vállalkozásnál, az már működőképes munkát végezni, mielőtt a saját indulással megteszik az ugrást.
 • Digitális transzformátor - Innovációs menedzser. A mai világban a túlélés érdekében a vállalatoknak digitalizálniuk kell minden folyamatot. Az e fokozatból végzettek számára jó karrierút vezethet a digitális átalakulás vezetésében azokban a vállalatokban, amelyek megkísérelnek lépést tartani a változó világ tempójával, vagy amelyek a digitális változás új korszakába akarnak lépni szervezetükben.
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Tovább

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Kevesebb