Design alapképzés, grafika, belső, fényképészet vagy divat szakterülettel

Általános információk

Program leírás

  • Időtartam: 4 év
  • Elnyert képesítés: Grafikai, belső, fényképezési vagy divattervezési szakirányú alapképzés
  • Díjnyertes testület: Alexander College
  • Az oktatás nyelve: angol
  • Tanulmányi mód: Teljes munkaidős
  • ECTS Kreditek: 240

Tanfolyami betekintés

A Bachelor of Design (BDes) fokozat egy négy éves program, amely kínál Pathways a specializáció négy konkrét tervezési területeken. Együttműködő, dedikált stúdióhelyiségben dolgozva ápolja készségeit, és megtanul tervezési elméleteket, módszereket és folyamatokat, amelyek elősegítik ötleteinek fejlesztését és finomítását. Ez a tanfolyam tovább fogja fejleszteni a tervezési tudományágak széles körű ismereteit, és végigvezeti Önt a kreatív, kritikus és technikai készségek fejlesztésében, amelyek szükségesek a karrier folytatásához a mai folyamatosan fejlődő tervezői szakmákban az iparágak széles skáláján.

Grafikai Pathway

A grafikai tervezés finoman változatos - tájékoztatásra és befolyásolásra, szórakoztatásra és nevelésre használják. Tanfolyamunk messze nem szokásos; tervezőnek tekintjük, attól a pillanattól kezdve, amikor megérkezik a célra épített stúdióinkba, és amikor távozik, szakértő lesz a saját területén, felkészítve arra, hogy sikeres legyen egy versenyképes iparban. Ez a Pathway feltérképezi a grafikai tervezés változó koncepcióját és a grafikai tervező szerepét a társadalomban és a szakmai világban; tervező mint kurátor, szerző, kézműves, szerkesztő, oktató, együttműködő, keverő. Először a tervezési alapelvek, a folyamatok és a történelem alapos megismerésével, valamint a nyomtatás, a webes, a képi és a mozgóképes grafikai tervezés technikai ismereteivel kezdje el megismerni portfóliódarabot, ahogy Ön megy. Szakembereink segítenek a saját szakértelmének fejlesztésében, miközben „átgondolják”, amikor olyan témákra válaszolnak, mint az értelmezés, a játék, az anyagok és folyamatok, valamint a provokáció. Élő rövidnadrágok és nemzeti versenynapos rövidnadrágok útján adta fel a való világban való felhasználási képességeit. A tervezési munka kihasználása érdekében a sikeres helyi tervezőktől megismerheti az ipar üzleti és vállalkozási aspektusait is.

Belső Pathway

A BDes diplomája, amelynek szakterülete a belső terek, egy lenyűgöző kurzus, amely átlépte a művészet és a formatervezés határait. Arra biztatják Önt, hogy hozzáférjen és támogassa saját egyedi stílusát, kreativitását és érzékiségét, miközben megtanulja a műszaki és gyakorlati készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a tervek a valóságba kerüljenek. Megtanulja, hogyan tervezhet és készíthet tárgyakat, valamint felületeket különféle belső terekhez házak, köz- és vállalati épületek, üzletek és kiskereskedelmi környezetek számára, színházhoz, filmhez és televízióhoz. Megvizsgálja a tér, a felület, a dekoratív mintázat, a kézműves és a digitális folyamatok alapelveit, és kifejleszti a fogalmi képességet és a műszaki ismereteket a tervezéshez és az egyedi tervezéshez, valamint az ipari termeléshez. Vitathatatlanul lenyűgöző portfóliót készít a valós tapasztalatok felhasználása, a problémamegoldás, valamint a projektmenedzsment készségek és a belsőépítész sikeres karrierjéhez szükséges műszaki ismeretek alapján.

Fotózás Pathway

A fényképezés egy izgalmas Pathway , amelynek célja, hogy lehetővé tegye a fényképezés megértését és értékelését, mint a vizuális kommunikáció és a kreatív kifejezés eszközét. Ez az Pathway lehetőséget kínál a gyakorlati fotókészség fejlesztésére, amelyet a kritikai és az elméleti szempontok megértése támaszt alá. Ez a tanulmányi fókusz lehetővé teszi egyéni és kollektív kreatív és technikai képességei magas szintű fejlesztését. A kurzust a fényképészet akadémiai szakemberei végzik, akik aktívan kutatnak és készítenek kreatív gyakorlatokat, amelyek tájékoztatják a kurzus tanítását. A tapasztalt, támogató és inspiráló csapat segítséget nyújt Önnek a fényképezés során felmerülő saját érdekeinek azonosításában, és lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kreatív gyakorlatból.

Divat Pathway

A divat hatalmas és végtelenül növekvő iparág, ahol folyamatosan szükség van kreatív, tehetséges tervezőkre, ízléses és friss szemlélettel. A Divat Pathway segít fejleszteni kreatív oldalát, és újra átgondolni, hogy mit jelent a divat ma. Egyedi betekintést kap az ipar minden területén, a textilfejlesztéstől a divatgyűjtemények tervezéséig és gyártásáig, a képek és kiadványok készítéséig. Együttműködő stúdiókörnyezetben fog dolgozni, kivételes létesítményekkel és ipari szabványú berendezésekkel. A divat, a divat-textil és a divatkommunikáció széles körű bevezetése a kezdetektől fogva lehetővé teszi, hogy végül ipar számára kész gyűjteményt szállítson a kurzus végén.

Tanítás és tanulás

Az előadások szilárd alapot adnak a tervezés elméleti aspektusaihoz és elősegítik a gyakorlat kritikai megértésének fejlesztését. A kisebb csoportokban tartott szemináriumok lehetővé teszik az előadások tárgyát képező témák megbeszélését és fejlesztését, valamint ötleteik, megfigyeléseik és tapasztalataik kifejezését támogató tudományos környezetben. Ön ön- és társértékeléssel foglalkozik, együttműködik a projektekben, és jelentősen hozzájárul a társcsoporthoz. Az egész tanfolyamon az előadásokon és szemináriumokon vesz részt a tanszéki hallgatókkal az összes tudományág mélyebb megértése érdekében. Általában hetente 20 kapcsolattartási órával rendelkezik.

Értékelés

Számos értékelési módszert alkalmaznak, ideértve a projekteket, esszéket, csoportos / vizuális prezentációkat és vizsgákat. Ön írásban kritikai értékelést végez munkájáról, és összekapcsolja azt a grafikai tervezés gyakorlatának tágabb kontextusával.

Beiratkozás és időtartam

Ez egy négy éves teljes munkaidős program. Minden tanév általában október első hetében, és bizonyos esetekben szeptember utolsó hetében kezdődik. A tanév 32 hétig tart. A hallgatók legfeljebb két héttel jelentkezhetnek a kurzus kezdő időpontja előtt, azonban tanácsos a korai beiratkozás, mivel a helyek korlátozottak.

Belépési követelmények

A tanfolyam kreatív jellege miatt a saját egyéni érdemeid alapján és a siker szempontjából figyelembe veszik Önt. Adott esetben különféle ajánlatokat tehetünk azoknak a jelölteknek, akiknek erős portfóliója vagy jelentős releváns munka / egyéb tapasztalata van, és akik motivációja és készségei lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek a kurzuson. Jelentkezésében kérjük, részletezze az esetleges releváns munkatapasztalatokat és képesítéseket. A pályázóknak a kurzusra való belépésük évének szeptember 1-jéig legalább 17 évesnek kell lenniük, és középiskolai oklevéllel vagy alapítványi bizonyítvánnyal / oklevéllel vagy azzal egyenértékű oklevéllel kell rendelkezniük. A jelentkezőknek bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelv ismeretéről.

Graduation követelmények

A teljes kurzus összesen 37 modulból áll 4 év alatt. A BDes fok megszerzéséhez minden modult ki kell töltenie a sikeres teljesítéshez szükséges 240 ECTS kredit eléréséhez.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Tovább

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Kevesebb