BSc büntető igazságszolgáltatás közigazgatás

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A büntető igazságszolgáltatás közigazgatás program egyesíti a Park University hagyománya bölcsészettudományi oktatás és a korszerű szakmai tananyag készül diplomások dolgozni a büntető igazságszolgáltatási rendszer és a kapcsolódó szakmák vagy lépni a Doktori Iskola. Ez a program széles skáláját kínálja a fok, az alapképzés a büntető igazságszolgáltatás a munkatárs, kisebb és igazolás szinten.

A főépületben a Park University található egy rövid autóútra a belvárostól Kansas City, és programokat kínál 40 egyetemi központ az ország egész területén. Ezeken az on-campus osztályú lehetőséget, Park is kínál online büntető igazságszolgáltatás osztályok.

A büntető igazságszolgáltatás Administration program része Park University College of Liberal Arts and Sciences. Ezek a nagy kiadók célja, hogy felkészítse diplomások, akik tagolt, írástudó, fényvisszaverő, és elkötelezett amellett, hogy egy életre a tanulás és a civil tevékenység.

Sok kar jelentős szintű szakmai tapasztalat, a büntető igazságszolgáltatás területén. Tanulmányozzuk minden szegmensében a büntető igazságszolgáltatási rendszer, a bűnüldözés, a bíróságok, a korrekciókat. Van területek koncentrációja a bűnüldözés, a javításokat, és a biztonság, az ólom a tapasztalt szakemberek. Kínálunk tapasztalati lehetőségeket minden területen a szakmai és speciális témák tanfolyamok. Arra koncentrálunk, a kritikai gondolkodás, a hatékony kommunikáció (szóban és írásban), amely lehetővé teszi az élethosszig tartó tanulás, és a munka a globális társadalomban a lehetséges nemzetközi tanulmány.

Öregdiák mentek, hogy a munkahelyek a legkülönbözőbb területeken, beleértve a rendőrök, fiatal tisztek, pártfogók, biztonsági vezetők és tanácsadók a non-profit szervezetek segítő bántalmazott felnőttek és gyerekek.

Több öregdiák befejezték doktori programok a büntető igazságszolgáltatás és a közigazgatás, valamint a jogi egyetemre.

Területek koncentráció

Szakos hallgatók a büntető igazságszolgáltatásban is választhat egyet a három terület a koncentráció: bűnüldözés, javításokat, és a biztonság. Ezek a területek igényelnek két speciális kurzusok arra a területre, amellett, hogy az általános tanfolyamok minden szakon. Minden terület a koncentráció jött létre és vizsgálja felül a dolgozó szakemberek ezen a területen, hogy a tanterv relevánsnak a lehető mai büntető igazságszolgáltatás igényeinek.

Utoljára frissítve nov. 2014

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Tovább

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Kevesebb
Parkville , Kansas város + 1 Több Kevesebb